ΦΣ Κοζάνης: με αγωνιστικότητα και πίστη για την πρώτη νίκη στην έδρα μας

13 Νοεμβρίου 2021
11:31

Συγκεντρωμένη στον αγώνα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής συνεχίζει καθημερινά η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στον ΑΣ Γιαννιτσών, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 με ώρα έναρξης στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης. Παίκτες και τεχνικό τιμ θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ομάδα, γι αυτό και αντιμετωπίζουν με ακόμη μεγαλύτερη σοβαρότητα τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η ομάδα προπονήθηκε εντατικά όλη την εβδομάδα, με τον Σάκη Παπαβασιλείου και τους συνεργάτες του να επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Όλοι δουλεύουν σκληρά, γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς, προκειμένου να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής.

Το σύνθημα για νίκη του ΦΣ Κοζάνης κόντρα στα Γιαννιτσά έδωσε ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Γιώργος Μαυροματίδης.

«Η ομάδα, συνεχίζει να δουλεύει σε υψηλό επίπεδο, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής, με στόχο τη νίκη. Η προσπάθειά μας στις προπονήσεις, τις τελευταίες ημέρες, το δείχνει αυτό, θέλουμε πολύ τους τρεις βαθμούς.

Παρόλο που η ομάδα δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής αυτό που της αξίζει στο πρωτάθλημα, πιστεύω αρχής γενομένης από αυτήν την Κυριακή να ξεκινήσει η πορεία που όλοι περιμένουμε και δουλεύουμε μήνες τώρα.

Ξέρουμε ότι έχουμε στενοχωρήσει τον κόσμο μας έως τώρα, όμως τον θέλουμε να είναι στο γήπεδο και να μας στηρίξει από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε το 100%, όλοι οι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη θέληση και πίστη στην ομάδα, είναι δεδομένο πως, όποιος κι από εμάς να αγωνιστεί, θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο».

Την αναμέτρηση ΦΣ Κοζάνη – ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας θα διευθύνει ο Διαιτητής κ. Φίτσας Γιώργος (Δυτ. Αττικής), με βοηθούς Α’ Γκέλης Θωμάς, (ΕΠΣ Ηπείρου), Β’ Μιχαλας Γεράσιμος (ΕΠΣ Κέρκυρας). Παρατηρητής του αγώνα ο κ. Χριστοδούλου Αναστάσιος από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Όλη η αγωνιστική του ομίλου: Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος | 4η Αγωνιστική)

-ΟΦ Αγίου Ματθαίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

-Ποσειδών Μηχανιώνας – Ηρακλής Αμπελοκήπων

-ΦΣ Κοζάνη – ΑΣ Γιαννιτσά

-Μακεδονικός – Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης

-Εδεσσαϊκός – ΑΕΠ Κοζάνης

-Θύελλα Σαρακηνών – ΑΕ Λευκίμμης

Κάλεσμα στους φιλάθλους

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την συσπείρωση την συμπαράσταση και την παρουσία του, σε όλους τους αγώνες της ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη. Ενόψει του εντός έδρας αγώνα την Κυριακή 14/11 στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα.

Η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης θα γίνεται αποκλειστικά από την κεντρική θύρα του σταδίου επί της οδού Ολυμπιάδος.

– Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2021-2022

– Γενική είσοδος τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

– Γυναίκες: 5 ευρώ

– Μαθητές – Φοιτητές – Στρατιώτες – Άνεργοι: 5 ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κάρτας)

– Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Για την είσοδο των φιλάθλων θα τηρηθούν οι υγειονομικές οδηγίες που δόθηκαν λόγω πανδημίας.

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους:

Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους θεατές και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο. Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος για την τήρηση των μέτρων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

11 σχόλια

  • -ΑΕΠ Γενική είσοδος: 5€ ΚΟΖΑΝΗ Γενική είσοδος: 10€
    Ομαδες super , League (ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ.α.) είσοδος: από 10€. Αυτά………..

    • φίλε μου δεν είναι κακό να σκεφτόμαστε λίγο πριν γράψουμε οτιδήποτε.Δες λίγο τα έσοδα που έχουν οι ομάδες που ανέφερες από τηλεοπτικά ,χορηγίες κ.α και μετά γράψε…. Αυτά

    • Ψευδεσαι για τα 10 ευρώ στη super league, δεν υπάρχει πουθενά αυτό.
      Στη Γ’ εθνική στα 10 ευρώ ήταν το εισητήριο εδώ και πολλά χρόνια.
      Όσο για τα πεντε ευρώ που έχει βάλει η ΑΕΠ είναι αθέμιτος ανταγωνισμός για να δείξει διαφορετικότητα.Έχεις ακούσει ποτέ τι είναι αθέμιτος ανταγωνισμός στην αγορά;; ή θέλεις ανάλυση ;;
      Τώρα που βρέθηκαν 2 άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα της Κοζάνης οικονομικά για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον της πόλης έχετε λυσάξει να υποβαθμίσετε την προσπάθεια αυτή, λες και δεν είστε απ’την Κοζάνη.Πατήστε πρώτα στο γήπεδο ,που έχετε να ρθείτε κάτι χρόνια και μετά να έχετε άποψη.

      • Το ότι το καλύτερο προϊόν πωλείται φθηνότερα για να τιμήσει τους πελάτες που χρόνια τώρα το εμπιστεύονται λέγεται σωστό marketing. Μπράβο ΑΕΠ.

  • Αεπ ομαδα χωριων εξω απο την πολη πιυ θελει να λεει οτι ειναι ομαδα της πολης, κανονικα επρεπε ναχδινει και 5 ευρω να παν να την δουν. Κοζανη η ομαδα της πολης που εβαλε πολκα χρηματα να φερει καλους παικτες και εχει εισιτηριο μεμονωμενα 10 ευρω. Εαν παρεις διαρκειας ο καυε αγωνας στοιχιζει κατω απο 5 ευρω….ειπαμε πιο ξεφτιλα πεθαινεις….επαναλαμβανω να μην συγκρινουμε διαφορετικα πραγματα!!!

  • Γιώργης Μαυροματίδης.
    Ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα στα γήπεδα της περιοχής μας!!!
    Είπε το αυτονόητο.
    Όλοι στο γήπεδο για να στηρίξουμε την Κοζάνη της καρδιάς μας!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.