Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας. Το σεμινάριο οργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΟΛΜΕ – ΕΛΜΕ Εορδαίας . Στο σεμινάριο εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν καθηγητές και δάσκαλοι της Εορδαίας όπως επίσης και στελέχη και προπονητές της Κολυμβητικής Ομάδας Εορδαίας ”Δελφίνια “

Συνολικά εκπαιδεύτηκαν 41 άτομα με την πολύτιμη βοήθεια 18 εθελοντών εκπαιδευτών της ομάδας και την γραμματειακή υποστήριξη άλλων 3 εθελοντών.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Εορδαίας, Ταργοντσίδη Ανδρόνικο για την άριστη συνεργασία και οργάνωση του σεμιναρίου .

Μετά από σχεδόν 1.5 χρόνο αποχής από τα εν λόγω σεμινάρια (λόγω Covid-19), η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας πραγματοποίησε το δεύτερο πρόγραμμα CPR&AED (θυμίζουμε το σεμινάριο στους αθλητές και προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Εορδαϊκός τον Αύγουστο του 2021 ) επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο, δυναμικά στο τομέα εκπαίδευσης των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, πάνω στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να σώσουν μια ζωή .