Δήμος Γρεβενών: Τους Γρεβενιώτες αθλητές που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας συνεχάρη ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης

17 Νοεμβρίου 2021
15:49

 

 

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους Γρεβενιώτες αθλητές, οι οποίοι ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων Κορασίδων & Παμπαίδων Παγκορασίδων που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, εξέφρασε από κοντά ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης μαζί με την νέα Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ.Ιφιγένεια Στεργιούλα.

Πιο συγκεκριμένα, οι νεαροί αθλητές του Tsepidis Boxing Club, Γιώργος Γάκης (χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 70 κιλών), Αχιλλέας Τσεπίδης (αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 48 κιλών) και Παναγιώτης Χαραλαμπίδης (αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών) μαζί με τον προπονητή τους κ.Βασίλη Τσεπίδη, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου το Δημαρχείο όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον κ.Δασταμάνη, ο οποίος δώρισε στους φιλοξενούμενους το βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών λεύκωμα «Γρεβενά,1912-1940» του συμπατριώτη μας κ.Βαγγέλη Νικόπουλου.

Αξίζει να αναφερθεί και το όνομα ενός ακόμη αθλητή του ίδιου συλλόγου, ο οποίος πριν από ενάμιση μήνα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 63 κιλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων που διεξήχθη στην Άρτα. Πρόκειται για τον Θωμά-Παναγιώτη Καράκαρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών αφού ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν πάντα υγεία και επιτυχίες στη ζωή τους, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.

 

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.