kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ένας ανούσιος, “γαλάζιος”, τοπικός, ανταγωνισμός, που δεν εξυπηρετεί τίποτα κι επιχειρεί, αποκλειστικά και μόνο, να υποτιμήσει τη νοημοσύνη των πολιτών

18 Νοεμβρίου 2021
08:36

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται, για τ’ οτιδήποτε συμβαίνει στην Π.Ε. Κοζάνης, ακόμη και για πράγματα που ήταν προγραμματισμένα να συμβούν, από τα κέντρα λήψης αποφάσεων στην Πρωτεύουσα, μια πρωτοφανής επίδειξη, υποτίθεται προσωπικών ενεργειών, αιρετών της περιοχής, που μας εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο. Ας μην υποτιμούν, τόσο πολύ, τη νοημοσύνη του κόσμου …γιατί μόνο το, ακριβώς, αντίθετο καταφέρνουν. Αυτό που δε διαβάσαμε ακόμη, στα δελτία τύπου που αποστέλλουν, είναι π.χ. ότι μεσολάβησαν για παίρνουν οι γονείς τα self tests από τα φαρμακεία. Επιτέλους, αυτός ο “γαλάζιος”, τοπικός, ανταγωνισμός να σταματήσει κι όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο, ας είναι χρήσιμοι κι αποτελεσματικοί  και να μην περιορίζονται σε ρόλο ενημερωτικό των ήδη προγραμματιζόμενων σχεδιασμών. Αν μπορούν, ας δημιουργούν τις εξελίξεις …κι όχι να τρέχουν πίσω από αυτές.

Η Χύτρα

29 σχόλια

  • Την απολιγνιτοποίηση-φτωχοποίηση δεν είδαμε κανέναν να αναλαμβάνει την ευθύνη,τόσες χιλιάδες πανέξυπνοι πολίτες τους ψήφισαν χωρίς να ξέρουν ότι θα κλείσει η ΔΕΗ 20 χρόνια πρίν τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές και ότι δεν θα μείνει τίποτα στην περιοχή.
    ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.

    • Πρέπει να είσαι πολύ “αθώος” ή και αφελής για να πιστεύεις ότι μπορούν οι βουλευτές να επηρεάσουν οποιαδήποτε κυβερνητική απόφαση που συνδέεται με την ευρύτερη ευρωπαική πολιτική και τις δεσμεύσεις για το κλίμα. Απαξ και το αποφάσισε ο πρωθυπουργός και δεσμεύτηκε έναντι της ΕΕ κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει παρά μόνο η παγκόσμια ενεργειακή κρίση που μπορει να παρατεινει τα χρονοδιαγράμματα. Η νέα παγκόσμια μπίζνα είναι η ενέργεια και οι ΑΠΕ γιατι δεν θελετε να το καταλάβετε..;

      • Γιατί είναι 4. Ας έλεγαν ότι εμείς θα ανεξαρτητοποιηθούν αν δεν γίνουν αυτά κι αυτά. Άλλο να κυβερνάς με 158 κι άλλο με 154. Αν συνεννουνταν και με την μεγαλοπολη και τον τοπικό βουλευτή θα ήταν 153. Ε λίγο θα τους λογαριαζαν.οποτε μην τους αθωωνεις.

      • Δεν νομίζεις ότι 4 και 1 της Φλώρινας συν κάποιος από την Αρκαδία (οποίος είναι απο την περιοχή της Μεγαλόπολης) θα μπορούσαν να δηλώσουν ότι θα ανεξαρτητοποιήθουν και να ταράξουν τον Μητσοτάκη;

        Διαλέγεις,ή με τον λαό ή με την καρέκλα,απλά τα πράγματα.

  • Ας σταματήσουν επιτέλους να βγάζουν τέσσερα διαφορετικά δελτία τύπου για το ίδιο θέμα, ενώ ήταν απλοί επισκέπτες. Έχει καταντήσει κωμωδία. Όσο για τα υδροπλάνα, που κάθε κυβέρνηση ΝΔ το ξαναφέρνει στο προσκήνιο, έχει γίνει ανέκδοτο όπως το Μετρό της Θεσσαλονίκης.

  • Πλάτη για το νομό κοζανης που ερημώνει κανείς .
    Μαύρισμα !! Στις επόμενες εκλογές !! Τώρα θα μου πεις ποιον τον Τσίπρα ;; Άλλος εκείνος τον δοκιμάσαμε … ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ θα σταυρώσουμε και θα τρίβετε τα Μαρία σας με τα ποσοστά που θα πάρει !!! Ότι πιστέψαμε μας έκαψε τη γούνα !! Καλύτερα να φύγουν αυτοί από το νόμο (άλλωστε ο ένας Θεσσαλονικιός και ο άλλος αθηναιος) για την κυρία με τα ταγιέρ και τον ανύπαρκτο τεχνοκράτη δε μιλώ , ας βγουν στη σύνταξη . Όσο εχετε τέτοια ονόματα που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να κοκορομαχούν χωρίς κανένα νόημα βάζοντας ταφόπλακα στο Νομό Κοζανης εμείς οι υγιείς ψηφοφόροι που δεν διστάζουμε να ψηφίσουμε άλλο κόμμα κάθε φορά θα φεύγουμε. Βελόπουλο και ας λέτε ότι θέλετε !!

        • Αγαπητέ αυλικέ κάποιου εκ των βουλευτών με κάθε σεβασμο στο θεσμό του κοινοβουλευτισμού θα σου πω το εξής και εύχομαι να το καταλάβεις. ΣΥΡΙΖΑ ψήφισα και μετανοιωσα, ΝΔ ψήφισα και μετανοιωσα , μεταξύ δυο αποτυχημένων κομμάτων για το νόμο κοζανης προτιμώ κάποιον που σίγουρα δεν έκανε κακό στον τόπο μου. Όποτε αυτά περί Χριστού και λοιπά φτηνά κολπάκια της ΝΔ δεν μετράνε. Στην Αθήνα και σε κάποια κομματόσκυλα που σας ακολουθούν πίστα για δικό τους όφελος ναι , καλό τροπάριο . Όχι για εμένα και πολλούς άλλους που ούτε μας τάισε ούτε μας πότισε κανένα κόμμα. Απλά τα πράγματα και ας σας καεί αυλικέ. Πρέπει να σας τιμωρήσουνε στην κάλπη και θα σας τιμωρήσουμε με μαύρισμα ! Πολιτικοί νεκροθάφτες του τοπου μας, αυτό είστε.

          • Οι πολίτες για να έχουν δικαίωμα ψήφου πρέπει να περνούν από ψυχομετρικά τεστ, αλλιώς μετά την Ραχήλ ,πάνε στον Βελόπουλο και μετά έπεται ο Τράγκας.Ώσπου να πιάνει καλό σήμα στην 5G συχνότητα το τσιπάκι .

  • φοβερος λαικισμος .. η ΝΔ παραμενει ενας παλαιοκοματικος μηχανισμος .ΑΥΤΟ να το δουν οι πασοκτζηδες που πιστεψαν οτι ο Μητσοτακης μπορει να αλλαξει αυτο το κομμα

  • Βρίσκουν και κάνουν και δυστυχώς,θα ξαναβρούν,γιατί στην τελική,κάθε λαός παίρνει αυτό που του αξίζει.
    Εμάς μας αξίζει κάνα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και δελτία τύπου για να λατρεύουμε πρόσωπα.

  • Όταν εμφανίζονται κάπου τους λέμε για το θεαθήναι. Όταν μας λένε τι έκαναν τους κατηγορούμε για λαϊκισμό. Όταν έρχονται τα αποτελέσματα τους λέμε αμέτοχους. Κάτι λάθος κάνουμε νομίζω.

  • Κατά πρώτον, είναι λογικό να προβάλλουν το έργο της κυβέρνησης και κατά δεύτερον τις δικές τους ενέργειες, αν υπάρχουν τέτοιες. Το αθέμιτο είναι να μην έχεις κάνει κάτι για μία υπόθεση και να εμφανίζεις το αντίθετο.

    • Καλά τα λέτε όλοι σας αλλά όταν τους βλέπετε… Συναντάται… Τους κάνετε χειραψίες μόνο τεμεναδες… Δεν τους κάνετε… Είμαι λάθος…???

  • Μέσος όρος ηλικία στους βουλευτές της ΝΔ είναι τα 60 έτη . Παλαιό, φθαρμένο και άκρως κομματικό σχήμα. Μητσοτάκη με αυτούς που έβαλες υποψήφιους τώρα θα δεχθείς και τις συνέπειες στις εκλογές. Θα δεις ποσοστά της ΝΔ στο νόμο κοζανης και θα τρίβεις τα μάτια σου νέα δημοκρατία. Ότι έπαθε ο ΣΥΡΙΖΑ στις προυγουμενες εκλογές θα πάθει και η ΝΔ .

  • Λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι έτσι έχει καθιερωθεί αυτή η τακτική από τον γνωστό πολιτικάντη άνευ επαγγελματικής ιδιότητας (ονόματα δεν λέμε). Ξέρετε τα γνωστά κορδέλες σε εκδηλώσεις, κομφετί, σερπαντίνες, λουλούδια και μπαλόνια…

  • Δεν μπορώ να καταλάβω προσωπικά το οριζόντιο δημοσίευμα. Συγκεκριμένα διακρίνω μονάχα μερικών εκ των τεσσάρων να προσπαθούν να προβάλουν το κυβερνητικό έργο και προγράμματα ήδη δεδομένα δρομολογημένα να τα περνούν ως δικές του παρεμβάσεις.
    Το πρόγραμμα των 3400 ανέργων το έχουν προβάλει ήδη 2 βουλευτές πρόγραμμα που το ξέρουμε εδώ και 8 μήνες. Συγκεκριμένα μάλιστα ένας εκ των δυο σε χθεσινό δημοσίευμα σε εφημερίδα αναφέρεται και σε επιστολή προς τον πρωθυπουργό. Γ
    Γελάνε και οι πέτρες για τους συγκεκριμένους κ.κ. Βουλευτές.
    Αληθινά περιμένω να δω δικές σας ενέργειες και σταματήστε να κάνετε τους δημοσιογράφους.
    Μας μειώνετε την νοημοσύνη.

  • Κ.Υπουργε,ενα εργο θα θυμουνται οι Κοζανιτες,τις γεφυρες και τα υδροπλανα,γιατι απο τους αλλους θα θυμουνται (τα εγγονια πλεον)μονο τους διορισμους στη δεη και το κατοπιν ενεργειων μου.Α,και να μην ξεχασω και το ανεξοδο Εφετειο.

  • Kozan μπραβο σου για την αντικειμενικότητα σου σε σχεση με αλλα μμε που γραφουν διθύραμβους κ γλυφουν να λέγονται και τα καλα αλλα και τα στραβά θα προσθεσω στα σχόλια αλιμονο σε εμας που επενδυουμε στον τοπο μας κ ειναι τα σπιτια μας εδω κ δεν εχουμε συμφέροντα στην υπολοιπη Ελλαδα. Επισης ενας βουλευτής δεν προτεινε χειροπιαστα αυτο αυτο στην βουλη για την μεταλιγνιτική εποχη κ θεσεις εργασίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.