Γ. Καραβασίλης: “Έσπασε ρεκόρ η τιμή της μεγαβατωρας στη χώρα μας, ξεπέρασε τα 280 ευρώ – H κυβέρνηση επιμένει στην αδιέξοδη πολιτική”

18 Νοεμβρίου 2021
08:43

Έσπασε ρεκόρ η τιμή της μεγαβατωρας στη χώρα μας, ξεπέρασε τα 280 ευρώ, ο λόγος γνωστός κλείσανε όλες τις Λιγνίτες Μονάδες και η τιμή του φυσικού αερίου έφυγε στα ύψη. Οι Έλληνες καταναλωτές τα νοικοκυριά, οι επιχειρήσεις θα πληρώσουν πανάκριβα αυτή την πολιτική, σε αντίθεση με την Γερμανία, Πολωνία κλπ, που η λιγνιτική παραγωγή, τους παρέχει φθηνότερο ηλεκτρονικό ρεύμα.
Ακόμα και τώρα που δεν βγαίνει από κάθε άποψη, τιμή ρεύματος, ασφαλή κάλυψη της χώρας με ενέργεια, το σενάριο της βίαιης απολιγνιτοποίησης, η κυβέρνηση επιμένει στην αδιέξοδη πολιτική, τυχαίο δεν νομίζω…..

3 σχόλια

  • Ακομα επιμενεις.Μα εμεις ψηφισαμε τη Ν.Δ.γιατι ξεραμε το προγραμμα της.Αυτο θελαμε αυτο κανει,δηλ.ολα στον ιδιωτη.Αν δεν ιδιωτικοποιησει τη ΔΕΗ δεν ξαναβλεπει φηφο τουλαχιστο απο μενα,που ειμαι δεξιος.

    • Γι αυτο και εμεις θα ξαναψηφισουμε Τσιπρα και Συριζα
      για να διορθωθει το κακο που κανατε με την ψηφο σας εσεις ολοι οι δεξιουληδες. Για να ξαναπερασουν ολα στο δημοσιο οπως ηταν μεχρι προτεινος γιατι ολα αυτα ειναι περιουσια του λαουτζικου και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να τα ξεπουλαει με το ετσι θελω.
      Και επειδη δεν θα την ιδιωτικοποιησει καλυτερα πανε ψηφισε κατι αλλο απο τωρα γιατι το καταστροφικο εργο του ψεκασμενου της Παρνηθας δεν θα ολοκληρωθει ευτυχως για τον τοπο μας. Αρκετη ζημια εκανε αλλωστε 2,5 χρονια τωρα δεν χρειαζεται κι αλλη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.