Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ: “Η ένταξη της τηλεθέρμανσης στην παροχή του επιδόματος θέρμανσης είναι μια σημαντική κατάκτηση και δεν θα πρέπει να μειωθεί ούτε στο ελάχιστο η αξία της και η αποτελεσματικότητα της”

18 Νοεμβρίου 2021
09:28

 

Η ένταξη της τηλεθέρμανσης στην παροχή του επιδόματος θέρμανσης αποτελεί μια δικαίωση για την Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης και τους εργαζόμενους της που ήταν απ’ τους πρώτους που έθεσαν το δίκαιο και λογικό αυτό αίτημα, επαναφέροντας το με κάθε ευκαιρία, με πιο πρόσφατη την επιστολή τους προς τον αρμόδιο Υπουργό, τους βουλευτές, τους αυτοδιοικητικούς και τους εκπροσώπους όλων των φορέων του τόπου μας.

Γι’ αυτό ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν και βοήθησαν στο να φτάσουμε στην θεσμοθέτηση του.

Επειδή όμως, όπως είναι λογικό και επόμενο, σε κάθε τι καινούργιο μπορεί να υπάρξουν αδυναμίες ή παραλείψεις, μόλις διαπιστώσαμε κάτι τέτοιο επιλέξαμε αντί να βγούμε και να πανηγυρίζουμε, να τις επισημάνουμε, να προτείνουμε τον τρόπο με τον οποίο εκτιμούμε πως θα μπορούσαν να λυθούν και να τις θέσουμε άμεσα υπόψη των αρμοδίων, έτσι ώστε να αποφευχθεί η όποια πιθανή ταλαιπωρία των καταναλωτών.

Η ένταξη της τηλεθέρμανσης στην παροχή του επιδόματος θέρμανσης είναι μια σημαντική κατάκτηση και δεν θα πρέπει να μειωθεί ούτε στο ελάχιστο η αξία της και η αποτελεσματικότητα της.

Το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ

2 σχόλια

  • ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑΚ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ . ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ .
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΛΠ

  • ΚΑΛΟ ΜΕΤΡΟ, ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.ΑΠΛΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.