kozan.gr: Η Γ. Ζεμπιλιάδου για το θέμα που ανέδειξε το kozan.gr: “Όταν τρέχεις μόνος σου κι έρχεσαι δεύτερος ή αλλιώς «η τέχνη» να απορρίπτεις τον εαυτό σου!”

22 Νοεμβρίου 2021
23:17

 

Σε ανάρτησή της στο facebook η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γ. Ζεμπιλιάδου γράφει για το θέμα που αποκάλυψε το kozan.gr: “Όταν τρέχεις μόνος σου κι έρχεσαι δεύτερος….. ή αλλιώς «η τέχνη» να απορρίπτεις τον εαυτό σου! Μια υπηρεσία της Περιφέρειας, δηλαδή με προϊστάμενο τον περιφερειάρχη, υποβάλλει μια πρόταση στο ΠΕΠ της Περιφέρειας, για ένα οραματικό έργο του Περιφερειάρχη. Λίγο αργότερα με υπογραφή Περιφερειάρχη, που προΐσταται του ΠΕΠ, το έργο απορρίπτεται. Περιμένουμε τον Περιφερειάρχη να στείλει τα παράπονα του στον κο Κασαπίδη!

Υστερόγραφο: ο λόγος για το οραματικό έργο του Περιφερειαρχη «Πιλοτικό ενεργειακά θετικό κτίριο – Η περίπτωση του αγροτικού και κτηνοτροφικού κέντρου ως βιωματικό εργαστήρι στη Δυτική Μακεδονία”, ύψους 2.185.000 ευρώ που υπεβλήθη στο ΠΕΠ ΔΜ από την Αντιπεριφέρεια της ΠΕ Κοζανης και απερρίφθη με υπογραφή Περιφερειάρχη. Η περίπτωση να προηγηθεί συνεργασία των υπηρεσιών πριν την υποβολή προφανώς δεν «παίζει» στην περιφέρεια μας ….δυστυχώς. Η τελευταία θέση στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ μόνο τυχαία δεν είναι τελικά…δυστυχώς και πάλι”.
Διαβάστε τι έγραψε νωρίτερα το kozan.gr

kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Πάει “περίπατο” το αναπτυξιακό έργο με την προσωπική σφραγίδα του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη; Tι συμβαίνει; Απορρίφθηκε η αίτηση χρηματοδότησης του έργου με τίτλο “Πιλοτικό ενεργειακά θετικό κτίριο – Η περίπτωση του αγροτικού και κτηνοτροφικού κέντρου ως βιωματικό εργαστήρι στη Δυτική Μακεδονία”, ύψους 2.185.000 ευρώ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.