Το ευχαριστήριο, μέσω του kozan.gr, της οικογένειας Καρυπίδη, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Μαμάτσειου, για τις συγκινητικές υπηρεσίες που προσέφεραν σε εκτός COVID περιστατικό

23 Νοεμβρίου 2021
00:24

Θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις άπειρες ευχαριστίες μας, την ευγνωμοσύνη μας και την εκτίμηση μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, για τις συγκινητικές υπηρεσίες που προσέφεραν σε μένα, για τις ημέρες νοσηλείας μου, για εκτός COVID περιστατικό.

Περιμέναμε να συναντήσουμε ένα ξεθεωμένο προσωπικό, για τους γνωστούς λόγους της μακρόχρονης δοκιμασίας της πανδημίας, και είδαμε άτομα με ευγένεια, χαμόγελο και συναίσθημα της ευθύνης τους, ανθρώπους που τιμούν τον όρκο τους.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι ιατροί κ. Δουλγεράκης, κ. Παπαθανασίου, κ. Αποστολίδης, κ. Δακής, κ. Χατζηλιού, οι παθολόγοι μας, καθώς και οι ακούραστοι και ευγενικοί καρδιολόγοι μας, οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριές μας, καθώς και το προσωπικό στα γραφεία του Νοσοκομείου, μας έχουν συγκινήσει με το ενδιαφέρον τους και την άψογη συμπεριφορά τους.

Ζητούμε συγγνώμη που δεν αναφερόμαστε ονομαστικά σε όλους, όμως να γνωρίζετε πως στη συνείδηση μας θα είστε πάντα οι ήρωες, οι επίγειοι άγγελοι και το στήριγμα του κάθε ασθενή.

Επίσης έχουμε ιδιαίτερη χαρά για την επιστροφή του κ. Ζαφείρη στο Νοσοκομείο μας.

Σας ευχόμαστε ο Θεός να σας ευλογεί και να σας ενδυναμώνει. Με ανθρώπους σαν εσάς ο πόνος αμβλύνεται και η ελπίδα για καλή υγεία ενισχύεται.

Ολόθερμες ευχαριστίες,

Οικογένεια Καρυπίδη Ιορδάνη και Καίτης

3 σχόλια

  • Τώρα που έχουν ανάγκη από ξεκούραση, στήριξη γιατί ακόμη έχουν τις άδειες του 2020 και 2021 δεν έχουν ρεπό, έστω και τώρα, μόνο ευχαριστώ ακούγεται απο τους λίγους αντί να βγούμε όλοι και να κάνουν προσλήψεις, να πάρουν όργανα και μηχανήματα αντί τις δωρεές, τώρα που απο χθές έπρεπε να είναι έτοιμοι εμείς Δεν πρέπει να βγάζουμε ευχαριστήρια αλλά να πιέσουμε τον δήμο,την περιφέρεια και την κυβέρνηση για άμεσες προσλήψεις

  • Δυστυχώς φταίει το σύστημα μας και πιο συγκεκριμένα οι αρχές. Ολόκληρο κτίριο που θα το “ζηλευαν” κάποιοι που δεν έχουν τίποτα παρόμοιο στις περιοχές τους και να μην είναι επανδρωμένο???? Ρεζίλι των σκυλιών είμαστε…. είναι λίγοι άνθρωποι που παλεύουν πραγματικά εκεί μέσα αλλά είναι τόσο λίγοι και χωρίς υλικά χωρίς εξοπλισμό. Τι να σου κάνουν και πόσο να δουλέψουν αυτοί οι άνθρωποι εκεί μέσα. Να πάρουν προσωπικό και να τους δώσουν και παραπάνω χρήματα μπας και κάτσουν και σωθεί ο κοσμάκης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.