H ΠΑΝΣΕΚΤΕ με έδρα Κοζάνη- Γρεβενά ενημερώνει: “Ποικίλα προβλήματα έχουν προκύψει από την χρήση και την ισχύ του self test και την διάρκεια των ελέγχων για τους Ανήλικους από 4 έως 17 ετών”

24 Νοεμβρίου 2021
14:00
Κανένα σχόλιο

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ποικίλα προβλήματα έχουν προκύψει από την χρήση και την ισχύ του self test και την διάρκεια των ελέγχων για τους Ανήλικους από 4 έως 17 ετών.

Η τελευταία Υπουργική Απόφαση 72486/Αρ. φυλ. 5401/2021 στο άρθρο 9 παράγραφος 3 αναφέρει: Ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης Self-test από Covid-19 πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση οποιασδήποτε δραστηριότητας και βεβαιώνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα selftesting.gov.gr, είτε μέσω της ηλεκτρονικής σχολικής κάρτας. Άρα κατά την διάρκεια των ελέγχων με την επίδειξη από ανήλικους είτε σχολικής ηλεκτρονικής κάρτας, είτε υπεύθυνη δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα, ο καταστηματάρχης υποχρεούται να προβεί σε εξακρίβωση πραγματοποίησης του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test, είτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr, είτε στην ειδική πλατφόρμα edupass.gov.gr.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.