kozan.gr: Γ. Αδαμίδης στον απόηχο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού – “Βολές” κατά του Δημάρχου Κοζάνης: “Αν εξαιρέσει κανείς το Δήμαρχο Εορδαίας & το Δήμαρχο Σερβίων, οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να βρουν το πιο ωραίο κοσμητικό επίθετο για την έλευση του Πρωθυπουργού. Δεν είναι δυνατόν ο μεγαλύτερος Δήμος της Περιφέρειας, ο Δήμαρχος Κοζάνης, να προσεγγίζει με τέτοια ελαφρότητα τα ζητήματα της απολιγνιτοποίησης” – Τι είπε για τα επεισόδια με την αστυνομία (Βίντεο)

27 Νοεμβρίου 2021
12:05

Στο kozan.gr, μίλησε, το πρωί του Σαββάτου 27/11, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γ. Αδαμίδης, σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν, χθες, εντός κι εκτός του κτηρίου της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη. Δείτε το βίντεο:

14 σχόλια

  • πρωτον, δεν μας ειπες Γεωργιε τις προτασεις σας για την απολιγνητοποιηση! Δευτερον αν ο Δημαρχος εβριζε τον Πρωθυπουργο θα αλλαζε κατι ; τριτον αυτον που υποστηριζεις ειχε καποιες σοβαρες προτασεις για την περιοχη;( εκθεσεις ιδεων); Τεταρτον οπως περασανε 4,5 χρονια και μετα αποφασισαμε οτι φτανει με την αριστερα ετσι θα περιμενουμε να δουμε που θα παει η περιοχη μετα την παρελευση των χρονως αυτης της κυβερνησης!΅εκτος και αν φοβασαι την οκταετια

    • Ψωμί και ελιά και Κούλη πρωθυπουργό!!! Ας ρημάξουν τα πάντα γύρω μας αρκεί να είναι ο Κούλης πρωθυπουργός και να τρώνε οι αυλικοί του.

      • εγώ πάντως περίμενα να πεσει λιγο παραπανω ξυλο… λιγο το οτι ηταν ολιγαριθμοι οι διαδηλωτές λιγο το οτι εκαναν οτι εκαναν για τα ματια του κοσμου.. το αποτέλεσμα δεν ηταν καλό… λες και προσπαθούσαν να πεισουν τους εαυτους τους ενα πραγμα κοντρα σε όλη την υφήλιο που σκεφτεται σε αλλη κατευθυνση… ,πως ναι γινεται να καιμε λιγνιτη για δεκα εικοσι (καποιος έλεγε για 30 χρονια ακομα!)!!!
        Αν πχ λειτουργουσαν 2 3 εστω 5 χρονια ακομα θα ειχαμε το ιδιο προβλημα και μαλιστα η καθυστερηση θα ηταν εισ βαρος του τοπου…

        • Προφανώς έχεις μεγαλύτερη οικονομία από τη Γερμανια ας πούμε, που θα συνεχίσει να καίει λιγνίτη για 10-20 μπορεί και 30 χρονια ακόμη!!!! Βέβαια η υπόλοιπη υφήλιος όπως λες “σκέφτεται σε άλλη κατεύθυνση” αλλά “πράττει σε άλλη κατεύθυνση”!!!

  • Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΔΕΗ ΜΕ ΛΙΓΝΙΤΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

  • Τελικά το κλείσιμο της ΔΕΗ του έκατσε κουτί του μουτου καρφί δεν του καίγεται για την Κοζάνη, την ανεργία, την φτώχεια μόνο για τα φωτοβολταϊκά του έχει ενδιαφέρον.

      • Το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας επισκέφθηκε ο Λ. Μαλούτας, όπου είχε ενημέρωση από το διευθυντή του για τη σημερινή κατάσταση και την εξέλιξη της λιγνιτικής παραγωγής

        που επηρεάζει καθοριστικά την οικονομία του τόπου μας.

        Αυτό που προκύπτει είναι ότι η ΔΕΗ δεν προγραμματίζει την κατασκευή καμίας άλλης μονάδας, πλην της Πτολεμαίδας 5, ενώ η παραγωγή λιγνίτη συρρικνώνεται δραματικά, με τους ΑΗΣ να υπολειτουργούν, τον δε ΑΗΣ Καρδιάς να κλείνει οριστικά.

        Τα παραπάνω προδιαγράφουν ένα εφιαλτικό μέλλον για την περιοχή που φυσικά δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ούτε κατ’ ελάχιστον με λύσεις τύπου “Ταμείου δίκαιης μετάβασης”, όπως διακινείται από τον κ. Ιωαννίδη.

  • Αιντερε Κρατικοδίαιτε που είδες ότι οι δήμαρχοι έκαναν πλάτες τον Κουλη!!!!
    Ελα να πάρεις ψήφο μεθαύριο στον ΣΥΡΙΖΑ για βουλευτης.
    Είσαι τόσο διορατικός που άφησες το ΠΑΖΟΚ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.