kozan.gr: Έκτος από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη, έξαλλος με την αναφορά του Δημάρχου Κοζάνης, παρουσία του Πρωθυπουργού, ότι η απολιγνιτοποίηση είναι στη σωστή κατεύθυνση κι ο Γιάννης Καραβασίλης – Ήθελα να ήξερα εσείς εκεί στην δημοτική του παράταξη συμφωνείτε δηλαδή να κλείσει ο ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου με ότι σημαίνει για την Τηλεθέρμανση και όχι μόνο”

27 Νοεμβρίου 2021
12:59

Έκτος από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη (δείτε εδώ), έξαλλος με την αναφορά του Δημάρχου Κοζάνης, παρουσία του Πρωθυπουργού, ότι η απολιγνιτοποίηση είναι στη σωστή κατεύθυνση κι ο Γιάννης Καραβασίλης

Η ανάρτησή του στο facebook: “ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ!!!

Μα τόσο γλείψιμο στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!
Και μάλιστα την ώρα που έξω από την περιφέρεια εκπρόσωποι συνδικατων, φορέων, της τοπικής Αυτοδιοίκηση ήταν σε αποκλεισμό, σύγκρουση με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα.
Ποτέ έλεγε αλήθεια, στις συνεδριάσεις της ΠΕΔ, από εξέδρας στην συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ, στις συναντήσεις των ενεργειακών Δήμων.
Κουβέντα για την Βίαιη και αναίτια απολιγνιτοποιηση της περιοχής που οδηγείται στην φτώχεια, τον οικονομικό μαρασμό και την Ερήμωση.
Ήθελα να ήξερα εσείς εκεί στην δημοτική του παράταξη συμφωνείτε δηλαδή να κλείσει ο ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου με ότι σημαίνει για την Τηλεθέρμανση και όχι μόνο!!!”

13 σχόλια

  • oxi δεν συμφωνουμε … επισης επειδη μας συμφέρει θα θέλαμε να προσλάβει το κράτος έναν να μας κάνει αέρα… ασε που ετσι θα δημιουργηθούν και θέσεις εργασίας…

  • Συμφωνω με το Δημαρχο κι οχι με σενα το συνταξιουχο της δεη.Μας φτιαχνεις τη μερα οσο πιο τακτικα γραφεις.

  • Κ Καραβασιλη συμφωνώ μαζί σας αλλά δυστυχώς κάποιους δεν τους ενδιαφέρει η περιοχή μας παραμονο η θέση που έχουν σαν αντιδήμαρχοι και ο μισθός τους.

  • Οι μονοι που αντιδρουν στην απολιγνιτοποιηση ειναι οι συνδικαλιστες και καποιοι κρατικοδιαιτοι!!!! Αληθεια οι δεητζηδες που ηταν χθες? που ηταν εδω ο μητσοτακης? Μηπως ηταν για καφε? Υποτιθεται αυτοι θα πεινουσαν θα διψουσαν κτλ κτλ!! Τα ψεματα τελειωσαν η δεη πλεον θα ειναι ιδιωτικη και οποιος δουλευει θα ανταμοιβεται,οποιος ξυνεται θα τον τρωει η μαρμαγκα!!! Τωρα θα καταλαβουν οι δεητζηδες τι εστι ιδιωτικος τομεας!!!!

  • Ο Λαός έστειλε το μνμ δεν διαμαρτυρήθηκε μαγαζια δεν εκλεισαν εργολαβικοι κ υπαλληλοι απουσίαζαν η τοπική κοινωνία απούσα. λιγοστοι συνδικαλιστε εκαναν διαμαρτυρία κ το Παμε.

      • σωστος ας πληρωνουμε διπλασιο ρευμα
        ας κλεισουν τα μισα μαγαζια
        οι υπάλληλοι ας παιρνουν 500 ευρω
        αλλα δεν αντιστέκονται
        σε λιγο δεξιουληδες θα έρθρει το
        τσουναμι και το ταμειο και θυμος
        μην χαιρεστε με την εξαθλιωση που επιβάλλετε

        • ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ Μ’ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΓΝΑΤΙΑ.

  • Όταν διαστρευλωνεις την πραγματικότητα είσαι βγαλμένος από την μεγάλη σχολή συνδικαλιστών της ΔΕΗ.Πρεπει να καταλάβετε πως οι πολίτες σας αποστρέφονται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.