2η Εθελοντική Αιμοδοσία από το Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Εορδαία Εμείς» του Δήμου Εορδαίας, την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου

30 Νοεμβρίου 2021
11:28

Ο Δήμος Εορδαίας μέσω του Τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Εορδαία Εμείς», της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, πραγματοποιεί στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού τη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του έτους, στηρίζοντας έμπρακτα έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες του κοινωνικού εθελοντισμού.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 και τις ώρες 8:30 – 13:30, στο γραφείο 4 της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Εορδαίας..

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες λειτουργίας των υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που τα αποθέματα σε αίμα μειώνονται δραματικά λόγω COVID-19, ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μία κοινή προσπάθεια για την εξασφάλιση επάρκειας αίματος του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση από συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση.

Σε αυτή την ύψιστη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες και όσους πολίτες πληρούν τις προϋποθέσεις να συμμετέχουν ενισχύοντας το θεσμό της αιμοδοσίας.

Αφιερώνοντας 10 λεπτά από το χρόνο σου προσφέρεις 450 ml του αίματός σου, αρκούν για να σώσεις έως και τρεις ζωές. Σίγουρα είναι ο πιο πολύτιμος χρόνος που μπορεί να επενδύσει κανείς!

Παράλληλα στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος θα υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης για τη Δωρεά Μυελού των Οστών από την Εθελοντική ομάδα Ανδρόνικος, ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται λήψη δείγματος από όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Φέτος τα Χριστούγεννα, ας κάνουμε όσοι μπορούμε ένα Δώρο Ζωής!

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω COVID-19, με βάση τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ένα σχόλιο

  • Πρέπει όλοι να στηρίζουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, γιατί έτσι περνούν δύναμη οι διοργανωτές για να συνεχίζουν, αλλά πρωτίστως γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που το έχει τόσο πολύ ανάγκη..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.