Συναντήσεις εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρου Χατζηζήση στα Υπουργεία Γεωργίας και Ενέργειας

2 Δεκεμβρίου 2021
08:41

Πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λάμπρου Χατζηζήση στα Υπουργεία Γεωργίας και Ενέργειας.

Στο Υπουργείο Γεωργίας έγινε συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χριστιάνα Καλογήρου και τέθηκαν διάφορα θέματα υποστήριξης της ορεινής γεωργοκτηνοτροφίας, όπως η πιστοποίηση τον ορεινών προϊόντων.

Στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, όπου και τέθηκε το θέμα των δύο υποσταθμών ηλεκτρικού ρεύματος για το νομό Γρεβενών, καθώς και το θέμα της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Δεσκάτης. Επίσης στο ίδιο Υπουργείο έγινε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνο Αραβώση, όπου τέθηκε το σοβαρό πρόβλημα της ανησυχητικής αύξησης του πληθυσμού των αγριόχοιρων και συζητήθηκαν λύσεις μέσω της ομοσπονδίας κυνηγετικών συλλόγων.

 

7 σχόλια

    • Μήπως αντί να βγαίνουν φωτογραφίες, να μας ενημερώσουν τι γίνεται με το πρόγραμμα “ΣΤΗΡΙΞΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ COVID-19 πολυ μικρών επιχειρήσεων” που από τον Ιανουάριο φτάσαμε Δεκέμβριο και ακόμα δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση;

        • 1.200 δικαιούχοι να πάρουν τηλ. την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη; Πως το βλέπεις; Μήπως θα ήταν πιο πρακτικό να έβγαζε μια ανακοίνωση;

  • Εξαιρετικός και ως άνθρωπος και ως επιστήμονας. Θεωρώ ότι είναι ικανός να προσφέρει τα μέγιστα στα Γρεβενά και στη Δεσκάτη

  • “όπου τέθηκε το σοβαρό πρόβλημα της ανησυχητικής αύξησης του πληθυσμού των αγριόχοιρων και συζητήθηκαν λύσεις μέσω της ομοσπονδίας κυνηγετικών συλλόγων.”
    Ξαμοληθείτε δλδ κηνυγοί να σκοτώσετε αβέρτα τα αγριογούρουνα, μπόλικο κρέας για τα Χριστούγεννα….. ωραία προσέγγιση γεμάτη αγάπη και σεβασμό στην άγρια ζωή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.