Kozan.gr: Το ΛΚΔΜ τίμησε, σήμερα Σαββάτο 4/12, την Αγία Βαρβάρα – Eψάλη τρισάγιο στη μνήμη των Λιγνιτωρύχων που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος (Βίντεο & Φωτογραφίες)

4 Δεκεμβρίου 2021
11:27

 

Την προστάτιδα των Λιγνιτωρύχων, Αγία Βαρβάρα, τίμησαν σήμερα Σαββάτο 4/12, η διεύθυνση και το προσωπικό του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας. Tο πρωί  εψάλη τρισάγιο στη μνήμη των Λιγνιτωρύχων που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

 

 

 

3 σχόλια

  • Η διοίκηση του ΛΚΔΜ κατώτερη των περιστάσεων. Κατάντησε την κορυφαία γιορτή των ορύχων σε μια κλειστεί συνάθροιση συνδικαλιστών.
    Ούτε καν λειτουργία την ώρα που όλες οι εκκλησίες λειτουργούν κανονικά.
    Ούτε με τους άθεους αριστερούς τέτοια δεν ζήσαμε.

  • Μεγάλη η Χάρη της Αγίας Βαρβάρας να προστατεύει όλους τούς εργαζόμενους αλλά βλέπουμε συνεχώς τα ίδια άτομα Αδαμίδη, Μόσχο Μουρατίδη κ.α. βέβαια λείπει ο Καραλευθέρης πού πλέον έχει έδρα την Αθήνα.
    Συνάδελφοι έχετε υπερβεί υπερβολικά τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.
    Είστε 60 χρονών και άνω.
    Πότε με το καλό θα βγείτε σύνταξη;
    Πόσο γλυκιά είναι η καρέκλα και δεν θέλετε να την αποχωριστείτε ;

  • Οι εντελώς ανίκανοι “ημέτεροι” μετέτρεψαν τη γιορτή των Λιγνιτωρύχων σε κλειστό κλαμπ …
    Μπορεί να μιλάει ο Τσίπρας σε ΚΛΕΙΣΤΟ χώρο, αλλά δεν μπορεί να γίνεται ανοιχτή η εκδήλωση της ΑγιαΒαρβάρας σε ΑΝΟΙΧΤΟ χώρο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.