Κυριακή απόψε στις 17:30 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό ναό Αγ. Νικολάου Κοζάνης – Λόγω των μέτρων δεν θα πραγματοποιηθεί, αύριο Δευτέρα, η λιτάνευση της  εικόνας.

5 Δεκεμβρίου 2021
13:54

Κυριακή απόψε στις 17:30 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ/αρτοκλασίας στον οποίο θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος. Θα παρευρεθούν συμπροσευχομένοι: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος κι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος. Μετά τον πανηγυρικό εσπερινό όπως κάθε χρόνο σύντομη αγρυπνία μετά των χαιρετισμών του εορταζόμενου Αγίου.

Αύριο Δευτέρα 7 π.μ. πανηγυρική πολυαρχιερατικη θεία λειτουργία υπό των προαναφερθέντων Μητροπολιτών.  Λόγω των μέτρων δεν θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της  εικόνας.

KOZAN.GR

14 σχόλια

  • Δηλαδή παστωμενοι μέσα δεν πειράζει αλλά έξω η λιτανεία πειράζει; επίσης να πούμε ότι ναι μεν οι επιτροποι παρατηρούν και συστήνουν μάσκες αλλά πρώτα ας τα λένε στις συζύγους τους ειδικά όταν αυτές βηχουν συνεχώς στο γυναικωνίτη κ βγάζουν τη μάσκα γιατί χωρίς μάσκα βηχουν καλύτερα… Ντροπή.

  • Τα καφέ γεμάτα η πλατιά γεμάτη κατά τα άλλα η λιτάνευση δε θα γίνει λόγω μέτρων…..Στις πλατιές στα καφέ δε κολλάει αλλά αν ο κορονοιος δει πιστούς κολλάει….Σεβασμιοτατε συγνωμη αλλά μας δουλεύεις και εσυ..

  • Λογο των μέτρων;;;;;Ο κουλης Γιατί δεν τηρεί τα μέτρα οταν υποδέχεται τον πάπα χωρίς μασκες κ σφηχτες χειραψίες.έλα να σοβαρευτούμε κ να συνέλθουμε!

    • Δεν ανεβαζουμε σχολια στο 5λεπτο. ουτε στο 10ο λεπτο. αλλη φορά να περιμενετε και να μη βγαζετε βιαστικα συμπερασματα

        • Aυτό που σας γραψαμε δεν ισχυει μονο για σημερα αλλα για παντα. θα σας το ξαναγραψουμε για να το καταλαβετε. αναλογως του φορτου εργασιας μπορεί να υπάρξει αρκετος χρονος μεχρι την εγκριση σχολιου

  • Αντί να γίνει με περισσότερη θερμή η λιτάνευση και να ζητήσουμε την βοήθεια του Αγίου ακυρώνεται λόγω των μέτρων… Για το δέντρο προχθές στη πλατεία δεν ίσχυαν τα μέτρα;;; Ακόμη κάποιοι αναρωτιέστε γιατί περνάμε όλα αυτά;;

  • Αν ητανε σοβαροι θα εξηγουσαν στον κοσμο να παρει μετρα και να παει. Και εαν εισαι ευπαθης ομαδα μονος σου να παρεις την αποφαση οπως κανω εγω και περιοριζω τις μετακινησεις μου
    Γιατι δεν τολμησαν να απαγορεψουν την πορεια για το πολυτεχνειο φετος?
    Κερδιζουν ποντους οι Γιατροι και οσους πιστευουμε σε αυτους οταν λενε ολη την αληθεια.
    Ετσι νομιζω χανουν Πααααρρα πολυ….

  • Τα ανθρώπινα μέτρα την απαγορεύουν πολύ με προβληματίζει γιατί αρνούνται την Λιτανεία και με πληγώνει να μην βλέπω μία επίσημη πρόταση από την πλευρά της εκκλησίας προς την κυβέρνηση ώστε να να γίνουν οι ευλογημένες Λιτανείες.Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης δεν μπορεί να εφαρμόσει τα πνευματικά μέτρα που είναι οι Λιτανείες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.