kozan.gr: Ώρα 17:00: Εκλογές για την Προεδρία στο ΚΙΝΑΛ: 3518 άτομα έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης

5 Δεκεμβρίου 2021
17:28

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 3518 άτομα έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης, στις εκλογές για την Προεδρία στο ΚΙΝΑΛ.

12 σχόλια

  • Καλά μας κάνουν τελικά. Αφού μυαλό δεν βάζουμε με τίποτα. Ακόμα υπάρχουν άτομα που τρέχουν πίσω από τους άχρηστους που μας κατέστρεψαν.

      • Εγώ αναγκάστηκα να φύγω μετανάστης εξαιτίας των αποφάσεων ενός εκ των υποψηφίων που έτρεξες να επιβραβευσεις σήμερα εσύ. Εσύ προφανώς βολεμενος έπιασες θέση στον αναπαυτικό και ασφαλή καναπέ του δημοσίου.

      • Όλοι άχρηστοι είναι. Οι μισοί από τους σημερινούς υποψήφιους θα παίξουν τον ρόλο τους ως δεκανίκια όταν θα έρθει η κατάλληλη ,ώρα στον Μητσοτάκη.

  • Ενώ σήμερα η Νέα Δημοκρατία μας έσωσε
    Βλέπε ΔΕΗ οικονομική πολιτική
    Πανδημία μόνο οι ημέτερη στηρίζονται βλέπε ΕΣΠΑ περιφέρεια αλλά και διορισμοί με μπλοκάκια δίμηνα παραμένοντες ΔΕΗ
    Ρουσφέτι παντού ακόμη και για τα αυτονόητα

    • Να πας στο γιατρο να σου αλλαξει τα γυαλια γιατι δεν βλεπεις καλα! Αχαχαχαχα! Ακομα ζειτε με αυτα τα αφηγηματα του 2012 και παλι θα γυρισει ο τροχος και θα δειτε τον Συριζα στο σβερκακι σας και θα κλαιτε δεξιουληδες. Οπως ηδη κλαιτε τωρα που ειναι αντιπολιτευση ακομη.

      • Όνειρα. Όπως όνειρα κάνει και ο μεγάλος ηγέτης που νομίζει ότι με τις ίδιες μπαρούφες που πουλούσε την προηγούμενη φορά θα ξαναγίνει πρωθυπουργός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.