Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης: Χριστουγεννιάτικες δράσεις Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου & Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου

7 Δεκεμβρίου 2021
09:47

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης στολίζει φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής και της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης με ξεχωριστή παρέα:

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00, υποδεχόμαστε στην Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης την Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα», για να στολίσουμε μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αυλής του κτηρίου.

Η πρωτοβουλία, όπως και η αφίσα της δράσης οφείλεται στην Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης, ενώ τα στολίδια θα κατασκευάσει ο Σύλλογος «Ηλιαχτίδα». Τους ευχαριστούμε θερμά και τους περιμένουμε σε μια ξεχωριστή συνάντηση συνεργασίας και αγάπης!

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00, θα υποδεχθούμε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής την Α΄ και Γ΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αιανής, για να ντύσουμε με χρώμα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολύ αγάπη τα δέντρα της αυλής του μουσείου.

Ευχαριστούμε θερμά, για άλλη μια φορά το Δημοτικό Σχολείο Αιανής, που εδώ και χρόνια, με εξαίρεση την περσινή δύσκολη λόγω πανδημίας χρονιά, είναι μαζί μας στη δράση αυτή, με στολίδια που κατασκευάζουν οι ίδιοι οι μαθητές!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.