“Δεν αντέχω άλλους θανάτους ανεμβολίαστων” Του Γιώργου Τριανταφύλλου. 

7 Δεκεμβρίου 2021
11:25

 

Επειδή κάποιοι λένε, ρατσισμός έναντι των ανεμβολίαστων και άλλα.

Δεν με ενδιαφέρει πόσο θα με αντιπαθήσει κάποιος που δεν κάνει εμβόλιο ή κάποιος που είναι αντί-εμβολιαστής.

Ξέρω, όπως και άλλοι ότι με βάση τα επιστημονικά δεδομένα οποίος δεν κάνει το εμβόλιο έχει 120% παραπάνω πιθανότητες να πεθάνει από κάποιον που το έκανε.

Κοινώς, δεν γουστάρω κάθε βδομάδα να βλέπω γνωστούς στο χαρτί, στην κολώνα ρε παιδί μου.

Οι περιπτεράδες μας, οι θειές απ’ τα χωριά, οι παλιοί μας καθηγητές, που μας μάλωναν στα διαλείμματα επειδή κάπνιζαμε έχουν την θέση τους και τους θελουμε ανέγγιχτους. Να υπάρχουν πως το λένε. Είναι απάνθρωπο να μην τους πονάμε.

Επιπρόσθετα αυτός ο “δικαιωματισμός” που επικαλούνται ορισμένοι, δεν νοείται όταν είμαστε σε μια κατάσταση και πρέπει να διαφυλαχτεί η δημόσια υγεία που είναι πρωταρχικό – αναφαίρετο αγαθό για άπαντες.

Είναι γεγονός, ότι ενώ εμείς βλέπουμε τι συμβαίνει, στα νοσοκομεία, σε οικογένειες γνωστών μας που φεύγουν απ τον ιό, κάποιοι δεν μπορούν η δεν θέλουν να δουν. Ας τους το δείξουμε. Για το καλό τους, για το καλό μας.

Οι μεταλλάξεις είναι ακόμα μπροστά μας, ήδη στέρησαν άτομα 20-30 ετών και μια 14χρονη (πιθανώς) από εμάς.

Το σωτήριο τσίμπημα, που έχω κάνει τρεις φορές και έχει σώσει εμένα και πολλούς γύρω μου από εστίες λοίμωξης που βρεθήκαμε αλλά και η μασκούλα και το αντισηπτικό είναι εδώ.

Φανταστείτε δηλαδή, αν δεν είχαμε τέτοια επιστημονική εξέλιξη σε σύγκριση με 100 χρόνια πριν, θα είχαμε φτάσει σε επίπεδα ίδια και χειρότερα της Ισπανικής γρίπης.

Αντιστέκομαι στον ιό, κρατάω την κοινωνία και την οικονομία ζωντανή, εξασφαλιζω το μέλλον όλων μας.

34 σχόλια

  • Γιωργο γραψε ενα αρθρο οτι δεν αντεχεις αλλους θανατους απο βια σε γυναικες, αλκοολ, τσιγαρο, καρκινους, τροχαια και εργατικα ατυχηματα και ασε το προλογακι με εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους…

    • Παυλάρα μου τα δύο βιβλία που έγραψα δίνουν καίριες και κρίσιμες θέσεις σε γυναίκες. Είμαι 3 χρόνια στο σύλλογο αιμοδοτών και έχω γράψει για άτομα με καρκίνο. Έχω κάνει λόγο για τις επιπτώσεις του αλκοόλ και τηρώ τον αντικαπνιστικό νόμο. Αν θυμάσαι το 2018 οργάνωσα ημερίδα για τα τροχαία. Είναι λίγο άτοπο χρόνου το να μην γράψω για τα εμβόλια και να επαναληφθώ σε αυτά. Καλή συνέχεια

  • Εμβολιασμενων αντέχεις;το άρθρο βλέπει από συγκεκριμένη οπτική γωνία,με υπερφιαλη δόση νεανικού εγωισμού….

  • Έτσι είναι,αν έτσι νομίζετε ή έτσι είναι αν έτσι σερβίρεται;
    Στις προηγμένες-ανεπτυγμένες χώρες π.χ. Γερμανία 42.000 κρούσματα 92 θάνατοι. Στο Ελλαδιστάν -Βαλκανισταν 5.000 κρούσματα 116 νεκροί.
    Έξυπνος είσαι, λύσε το γρίφο.

  • Πάρα πολύ καλό άρθρο. Είναι πολύ ωραίο να ακούγονται από νέους ανθρώπους τέτοιες απόψεις και να παίρνουν θέση επίσημα. Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου !!!!!

  • Δεν αντέχω να μην γίνονται Λιτανείες να περιορίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα εύχομαι να κάνετε μία δημοσιογραφική έρευνα όταν υπήρχαν πανδημίες γίνονταν Λιτανείες και έπαυε ο ιός.

  • Προς τους ανεμβολίαστους……μπορούμε για μία φορά να δούμε τα πράγματα με ψυχραιμία και με πραγματικά νούμερα μπας και βγάλουμε ένα λογικό συμπέρασμα; Λοιπόν….. Αλήθεια 1η : Ποτέ καμία φαρμακευτική δεν υποσχέθηκε 100% ανοσία από τον ιό. Η Pfizer η οποία δήλωσε την μέγιστη ανοσία, ανέφερε για ανοσία σε ποσοστό 98%. Δηλαδή στους 100 ανθρώπους που θα εμβολιασθούν οι δύο θα νοσήσουν όπως και να έχει. Αλήθεια 2η : Καμία φαρμακευτική δεν υποσχέθηκε 100% αποφυγή βαριάς νόσησης (δηλαδή ΜΕΘ και πιθανόν διασωλήνωση) για όσους εμβολιασθούν και νοσήσουν. Και σε αυτή την κατηγορία το μέγιστο ποσοστό αποφυγής βαριάς νόσησης είναι πάλι 95-98% (έστω 95%). Συνοψίζοντας σε πραγματικά νούμερα τα παραπάνω….στην Ελλάδα έως σήμερα 7 Δεκεμβρίου έχουν εμβολιασθεί πλήρως βάσει της ιστοσελίδας emvolio.gov.gr 6.680.208 άνθρωποι.Με βάση τα παραπάνω ποσοστά περίπου 133.000 από αυτούς θα νοσήσουν ή έχουν ήδη νοσήσει και 6.600 περίπου από αυτούς θα χρειαστεί ή έχει ήδη χρειαστεί να νοσηλευθούν και πιθανόν κάποιοι από αυτούς να διασωληνωθούν ή να έχουν ήδη διασωληνωθεί. Με βάση τα επίσημα στοιχεία της ιστοσελίδας covid19.gov.gr έως σήμερα 7 Δεκεμβρίου έχουν χάσει την ζωή τους από covid19 18.716 συνάνθρωποι μας. Ας πάρουμε το δυσμενέστερο σενάριο και ας υποθέσουμε ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι είναι πραγματικά από covid19 (που πολλοί δεν ήτανε) και ας υποθέσουμε ότι όλοι ήταν εμβολιασμένοι ( που προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία δεν ήτανε!!), τί συμπέρασμα βγάζουμε; Ότι η “θνητότητα” του ιού δια μέσω του εμβολιασμού (αδόκιμο αυτό, αλλά δεν μπορώ να το εκφράσω διαφορετικά) έως σήμερα 7 Δεκεμβρίου είναι 18.716/6.680.208=0,0028 ή αλλιώς κάτι λιγότερα από 3 στους χίλιους!!! Δηλαδή εν ολίγοις με το “κακό”, “σατανικό”, “αδοκίμαστο” και όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε τέλος πάντων εμβόλιο και με τα πάντα ανοιχτά και εν λειτουργία χάσανε την ζωή τους μόνο 3 στους 1000 που εμβολιάσθηκαν!!! Και φυσικά το πραγματικό ποσοστό είναι πολύ πολύ πολύ μικρότερο γιατί υποθέσαμε αυθαίρετα ότι όλες οι απώλειες είναι από εμβολιασμένους το οποίο προφανώς και δεν ισχύει….ακόμα και αν κάνουμε μία λιγότερο αυθαίρετη προσέγγιση και υποθέσουμε ότι έστω ένας στους τρείς που πεθάνανε από covid19 ήταν εμβολιασμένοι (που και αυτό δεν “παίζει”), με το ζόρι το συνολικό ποσοστό είναι 1 στους 1000 εμβολιασμένους. Ερωτώ ψύχραιμα προς τους ανεμβολίαστους….με τα πάντα ανοιχτά (μην συγκρίνετε νούμερα με lock down με νούμερα μετά την λήξη του lock down, είναι ανόμοιες καταστάσεις) και χωρίς το εμβόλιο θα είχαμε τον ίδιο ποσοστό θνητότητας από τον ιό;Προφανώς το καίριο και διαχρονικό ζήτημα ενίσχυσης του ΕΣΥ με περισσότερες κλίνες ΜΕΘ είναι πιο υπαρκτό παρά ποτέ και δεν χωράει καμίας αμφισβήτησης!! Αλλά μπορεί την δεδομένη στιγμή που το εμβόλιο είναι το μοναδικό μας όπλο να προβάλλουμε την διαχρονική ανεπάρκεια όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων 30 ετών στο ζήτημα της ορθής λειτουργίας του ΕΣΥ ως επιχείρημα για να μην κάνουμε το εμβόλιο;Εγώ δεν μπορώ να τα βάλω στην ζυγαριά.

  • Με τέτοια ποσοστά εμβολιασμού στην Ελλάδα και σε άλλα χώρες που τις είχαμε υπόδειγμα θα έπρεπε να μην έχουμε τόσα κρούσματα και τόσους θανάτους. Και μην ξεχνάμε αυτούς που έχουν νοσησει… Οπότε ωραίες οι θεωρίες στα χαρτιά…πολλοί ωραία και τα μεγάλα λόγια… Δεν υπάρχει τείχος ανοσιας . Πέρασαν την ψεύτικη εντύπωση ότι εφόσον εμβολιαστείς κυκλοφορείς χωρίς έλεγχο παντού και νομίζουν ότι είναι σούπερμαν όλοι… Λάθος πολιτική από την κυβέρνηση όλος ο χειρισμός της πανδημίας. Διχασε τον κόσμο με τα ψέματα για το εμβόλιο και τώρα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους από 1 Ιανουαρίου σχεδόν 3500000 εκατομμύρια Έλληνες θα είναι ανεμβολιαστοι… Α

  • Μπραβο παλικαρι μου επιτελους ενας νεος με αποψη και ασε τους αλλους να αντιδρουν σαν ανεγκεφαλα ανθρωπακια που ειναι εστω και εναν να επιρεασεις εχεις σωσει μια ζωη δηλωνω φαν σου και ειμαι55 χρονων και γυναικα

  • Ολοι εσεις οι εξυπνοι εκτος απο απρεπους χαρακτηρισμους και προσβολες στην γυναικα 55 κανετε τιποτα αλλο? Αλλωστε εχει και το απολυτο δικιο! Ανθρβποι πεθαινουν καθε μερα!! Σας αγγιζει αυτο η εχετε αλλες θεωριες να πειτε? Και πολυ ευγενικη ηταν οταν σας χαρακτηρισε ανεγκεφαλα ανθρωπακια ποσο μεσα επεσε !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.