ΠΕ Κοζάνης: Επίσκεψη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης

7 Δεκεμβρίου 2021
12:03

Το Γενικό Νοσοκομείο Μαμάτσειο Κοζάνης και το Γενικό Νοσοκομείο Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια στο πλαίσιο ανάληψης των νέων καθηκόντων της.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεών της, η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τους διοικητές των δύο νοσοκομείων Στέργιο Γκανάτσιο και Σταύρο Παπασωτηρίου για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ιδρύματα λόγω της πανδημίας καθώς και για την ετοιμότητά τους για την αντιμετώπιση των αυξημένων περιστατικών που προκύπτουν.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα έργα εκείνα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και υλοποιούνται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τονίστηκε η έμπρακτη στήριξη της περιφερειακής αρχής. Η αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε προτάσεις και από τους δύο διοικητές και δεσμεύτηκε για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία μαζί τους.

Στη συνέχεια η αντιπεριφερειάρχης περιηγήθηκε στους χώρους των νοσοκομείων συνοδευόμενη από τους διοικητές, όπου συνάντησε εργαζόμενους των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και συνομίλησε μαζί τους.

19 σχόλια

  • Για το θέμα της μαιευτικής κλινικής και τις λοιπές ελλείψεις τι σκοπεύει να κάνει; Τι σημαίνει η “έμπρακτη στήριξη” και ποιές προτάσεις έγιναν; Ή μόνο ξενάγηση έγινε;

  • Σας παρακαλούμε θερμά να σταματήσετε να εκδίδετε ανούσια δελτια τύπου. Αν έχετε κάτι που θέλετε να ενημερώσετε τον κόσμο έχει καλώς, οτι πήγατε μια βόλτα και ήπιατε καφέ δεν αποτελεί είδηση.

  • Επισκέφτηκε τον κ. Γκανάτσιο…Ας γελάσω! Όλες αυτές οι ανούσιες επισκέψεις. Αν θέλει κάποιος να μάθει τα προβλήματα του κάθε νοσοκομείου δεν μιλάει με τους διοικητές τους που είναι φερεφωνα του κάθε κόμματος. Με το προσωπικό μιλάει που βρίσκεται στα κάγκελα!

    • Ναι έτσι πρέπει με τους καγκελάτους.. οι άλλοι δεν φτουράν μία μπροστά στους καγκελάτους.. Αι χάσου ανόητε ημιμαθή…

  • Τις επιχειρήσεις της Κοζάνης θα τις επισκεφθείτε; Με το πρόγραμμα στήριξης ρευστότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων τι γίνεται; Από Ιανουάριο φτάσαμε Δεκέμβριο και δεν έχουμε καμία ενημέρωση! Τι περιμένετε, να αυξηθούν τα χρέη για να μη μας δώσετε τίποτα;

  • Ωραία φωτογραφία
    Ουσία εάν αρρωστήσουμε ;
    Χειρότερη αντιμετώπιση της πανδημίας από την Δυτική Μακεδονία δεν νομίζω να υπάρχει σε άλλη περιοχή της χώρας
    Τα νούμερα θανάτων με βάση τον πλυθυσμό μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα
    Καθώς και τα ποσοστά εμβολιασμών αυτή είναι η ουσία και όχι η φώτο
    Κάποιοι με το ζόρι εμβολιάστηκαν ο νοών νοήτω

  • Κάνει σχέδια και ψάχνει τρόπους πως θα κλείσει το Μποδοσάκειο.
    Είναι η τακτική της Περιφέρειας κατά του ότι υπάρχει στην Πτολεμαΐδα, με στόχο την συρρίκνωσή της.

  • Και που πήγε τι μας είπε; Μας έδωσε ποσοστά θανάτων σε σχέση με άλλα νοσοκομεία που έχουμε από τα υψηλότερα στην περιοχή;;
    Η’ απλά διαπίστωσε τις ελλείψεις και είπε “θα το δούμε”;;

  • Σε ότι αφορά το ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ Νοσοκομείο μας όλοι μηδενός εξερουμένων προσπάθησαν και προσπαθούν να το υποβαθμίσουν μόνο ο Πολάκης κατάλαβε τα δίκιο και το απέδωσε με την απόφαση διαχωρισμού της διοίκησης
    Είχαμε Αντιπεριφεριάρχες επι σχεδόν 8 έτη άραγε τι έκαναν
    Αλήθεια οι Βουλευτές του Νομού τι θέση έχουν δημόσια να τοποθετηθούν οι περιφερειάρχες προηγούμενος και σημερινός τι άποψη έχουν δημόσια να τοποθετηθούν για τις δομές υγείας

  • Για το θέμα της Μαιευτικής, συζητήθηκε τίποτα ή θα γεννησουμε στο σπίτι μας… Άλλωστε στην Κοζάνη γνωστό ότι βιώνουμε μεσαίωνα. Η κυρία Δαδαμογια τι αποφάνθηκε, θα μας πει ή τα κορίτσια ξενυχτάνε με ένα μυστικό???

  • Η ΠΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΦΒ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΘΕΛΑΤΕ. ΠΑΡΤΕ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΩΡΣΕ ΚΟΖΑΝΗ!

  • Επειδή ξαφνικά εμφανίστηκαν πολλοί ,άφαντοι έως σήμερα ,ψυχοπονάκηδες και στατιστικολόγοι, ψόφιοι για κατηγόριες ,ας μην κάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι το Μαμάτσειο έχει
    από τις χαμηλότερες θνησιμότητες στην Ελλάδα και σε απόλυτα νούμερα αλλά και αναλογικά. Πολύ καλά δε είναι και αυτά του Μποδοσάκειου. Με δεδομένες δε τις ελλείψεις τους σε προσωπικό, μάλλον κατι κάνουν καλά οι διοικήσεις, στο πως διχειρίζονται αυτή την κατάσταση με τα δεδομένα που εχουν στη διάθεσή τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.