Γ. Αδαμίδης: “Ο Μ. Παπαδόπουλος εξοφλεί ένα γραμμάτιο που αφορά την υπουργοποίησή του από τον Πρωθυπουργό”

9 Δεκεμβρίου 2021
01:10

 

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Κος Παπαδόπουλος Μιχάλης με την γραπτή παρέμβασή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κοζάνης εξοφλεί ένα γραμμάτιο που αφορά την υπουργοποίηση του από τον Πρωθυπουργό. Γιατί δεν μπορεί να ερμηνευθεί αλλιώς η πρακτική αυτού που και η λαϊκή παροιμία περιγράφει ότι «εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι». Ερωτήσεις που αναζητούν απάντηση λοιπόν:

 Γνώριζε ο Κος Υφυπουργός ως Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης τις προθέσεις του Κου Μητσοτάκη για την απολιγνιτοποίηση πριν ο Πρωθυπουργός μιλήσει στην 76η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη; Ως Βουλευτής της περιοχής συμφώνησε με τα χρονοδιαγράμματα;

 Σε ποια προεκλογική του παρέμβαση παρουσίασε και εξήγησε στους πολίτες της περιοχής το σχεδιασμό του κόμματός του για την απολιγνιτοποίηση έτσι όπως εξελίσσεται σήμερα;

 Θυμάται ότι η απολιγνιτοποίηση ξεκίνησε προσχεδιασμένα με την απεμπόληση των δικαιωμάτων ρύπων το 2013 και την απόφαση για το οριστικό κλείσιμο των μονάδων Αμυνταίου και Καρδιάς το 2019 από την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου;

 Μήπως και τότε ήταν ο ίδιος Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών;

 Συμφωνεί με την μετατροπή της Πτολεμαΐδας V, σε μονάδα φυσικού αερίου;

 Υπηρετεί το στόχο της απανθρακοποίησης η μετατροπή της ή γίνεται αποκλειστικά για να στηρίξει συμφέροντα;

 Υιοθετεί την πρόταση του Κου Μητσοτάκη για ανταλλαγή της μετεγκατάστασης της Ακρινής με την παροχή ενός φωτοβολταϊκού;

Επιτέλους ας καταλάβουν κάτι όσοι δημοσιολογούν για το θέμα. Η περιοχή μας βιώνει μια ασύλληπτη σε μέγεθος οικονομική καταστροφή. Καλά θα κάνουν να μην προκαλούν με τις δημόσιες παρεμβάσεις τους. Δεν είμαστε χρυσόψαρα.

18 σχόλια

  • Αλήθεια κ. συνδικαλιστά,
    εσείς πόσα γραμμάτια έχετε ξεπληρώσει ως σήμερα;
    Έχετε δει ποτέ τις συνθήκες που επικρατούν στα εργοστάσια από μέσα ή μόνο έξω από τις πύλες κρατώντας πανό, λέγοντας παχυλά λόγια και φθηνά συνθήματα;
    δεν θα έπρεπε να αναζητάτ ευθύνες αλλού!

  • Γιωρίκα είναι μικρή η κοινωνία στ κόζιαν και γνωριζόμαστε πουλόπουμ πολύ καλά….Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί λένε ας στο χωρίον μου!!!!!

  • Γιώργη μπράβο όταν θα έρθουν η εκλογές να δούμε σε πια χωριά θα πάνε στην Ακρινή δεν το κόβω εκεί ας ξεχάσουν τα 450 ψηφοδέλτια που έπερνε η Νέα Δημοκρατία.

  • Δεν το πιστεύω , Γιώργο εσύ μιλάς για εξόφληση γραμματίου ?
    Εσύ δεν ήσουν ο αρχισινδικαλιστης όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την πώληση της ΔΕΗ ( ότι είχαν αφήσει οι υπόλοιποι ) Γιώργο ?
    Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ εξευτέλιζε την ΔΕΗ και την έβαλα 900 δις μέσα για να χρυσώσει το χάπι της πώλησης
    Αλλά μόνο που σε έταξε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα σε κατεβάσει για υποψήφιο βουλευτή τους έκανες πλάτες
    Γι αυτό και όταν γυρνάς την πλάτη Γιώργο μόνο αηδία βλέπεις στα πρόσωπα
    Τολμάς και μιλάς εσύ για εξόφληση γραμματίου ?

    • Ξέρεις ποια είναι η διαφορά σου με τον Αδαμίδη; Εσύ είσαι με τη Διοίκηση της Δ.Ε.Η. ενώ αυτός είναι με τους εργαζόμενους. Το αν γνωρίζεις ποια είναι τα συναισθήματα των εργαζόμενων για τον Γιώργο άσε να το ξέρουμε εμείς καλύτερα από σένα. Εσύ συνέχισε να τρολάρεις άλλες αναρτήσεις.

  • Όταν σας δείχνουν τον ήλιο να μην κοιτάτε το δάχτυλο… Έχει δίκιο σ’ αυτά που λέει ο Αδαμίδης ή όχι; Αυτό να κοιτάτε. Όλα τα άλλα είναι μικροψυχίες και κακίες.

    • O Προηγουμενος δεν εχει αδικο. ο αδαμιδης ειναι εκπροσοπος εργαζωμενον δεη ας κοιταξει τα συμφεροντα τους , . ειναι αλλοι που εκλεχτηκαν για αυτο τον λογο. ποτε εκλεισε η πρωτη λιγνιτικη μοναδα ξερετε? και ναι εχει αδικο σε αυτα που λεει . ας κανει μικροπολιτικη ισως τον συμπεριλαβουν στα ψηφοδελτια του συριζα , η να κατεβει υποψηφιος περιφερειαρχης με στυριξη ΖΥΡΙΖΑ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΡΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΟΙΟς ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ, ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.

  • Κοίτα την καμπούρα σου, μονιμε συνδικαλιστή και υψηλότατα αμοιβόμενε.
    Στρώσε χαλί στον ΤΣΥΡΙΖΑ για Βουλευτής, αλλά έρχεται το ΠΑΣΟΚ που ξέχασες και θα προσκυνάς

  • Γιωρίκα νέπεν, άκσων ας λέω σε …
    Άλλη η δουλειά του ναύτη κι άλλη του καντηλαναύτη, όπως λένε και σο χωρίον εμούν !
    Ο Παπαδόπουλος, τόσα χρόνια στο γκουρμπέτ, έγινε από ναύτης καπετάνιος στο καράβι της πολιτικής.
    Εσύ, προς το παρών τουλάχιστον, άναψε κανένα καντήλι να σου επιστρέψουν να πλησιάσεις στο καράβι σαν μούτσος, και μετά να προαχθείς σε ναύτη…
    Προς το παρών παραμένεις καντηλαναύτης, ικέτης προς τον ΣΥΡΙΖΑ, κατανοητό, είναι θέμα επιβίωσης…
    Καλό ξέμπλεγμα ρίζα ‘μ …

  • Εσύ μιλας ότι η απολιγνιτοποίηση ξεκίνησε προσχεδιασμένα με την απεμπόληση των δικαιωμάτων ρύπων το 2013 και την απόφαση για το οριστικό κλείσιμο των μονάδων Αμυνταίου και Καρδιάς το 2019 από την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Εσύ τότε που ήσουνα και θεωρείς ότι δεν έχεις ευθύνη ,αν είναι όπως τα λες; Δεν ήσουν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνούσε με τη ΝΔ; Δεν ήσουν στην ΓΕΝΟΠ εκλεγμένος με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ;
    Τωρα επειδή θέλεις να βάλεις υποψηφιότητα με το ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθείς να το παίξεις ήρωας της ΔΕΗ. Τώρα για το Μιχάλη που τα έβαλες τα ίδια παιχνίδια με σενα κάνει και αυτός. Οτι τον συμφερει καθε φορά. Παλαιοκομματικές μεθόδους χρησιμοποιείται και οι δύο. Τελειωμένοι είστε και οι δύο.

  • Το συμπέρασμα…Απλά ψηφίζουμε κάτι διαφορετικό στις εκλογές δύσκολο είναι;αφου βλέπουμε ότι δεν κάνουν και τους στηρίζουν μόνο όσους έχουν βόλεψει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.