Τα νοσοκομεία «Μαμάτσειο» Κοζάνης και «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

9 Δεκεμβρίου 2021
00:16

Τα νοσοκομεία «Μαμάτσειο» Κοζάνης και «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας επισκέπτεται αύριο Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γκάγκα αρχικά θα μεταβεί στο νοσοκομείο της Κοζάνης για να διαπιστώσει τις ασφυκτικές συνθήκες που, λόγω Κορονοϊού επικρατούν εκεί, και στη συνέχεια θα έχει σειρά συσκέψεων με φορείς της Υγείας.

Ακολούθως, κατά τις πρώτες απογευματινές ώρες, θα επισκεφθεί το νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, θα ενημερωθεί για την εικόνα που παρουσιάζει ως προς το ζήτημα της αντιμετώπισης περιστατικών covid-19 και θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με παράγοντες της Υγείας στην περιοχή.

ΕΡΤ Κοζάνης

7 σχόλια

  • ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ.ΑΣ ΤΙ ΔΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

  • Παράγοντες της υγείας είναι και οι απλοί υπάλληλοι, να κάνει μια βόλτα στο νοσοκομείο με όλα τα μέτρα προστασίας φυσικά και έστω απο μακριά να συζητήσει και μαζί τους.
    Καλημέρα !!!!

  • Έλα να δεις το χάλι που προκαλεσε και συνεχίζει ο συρφετός σας. Αλλά είστε τόσο ξεδιάντροποι και θρασυτατοι εκεί στο κόμμα της αριστείας που το άσπρο θα το κάνετε μαύρο και θα λέτε ότι πάμε καλά και τα μέτρα αποδίδουν.

  • ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌΣ ΑΛΛΆ ΓΟΝΕΑΣ ΜΕ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΟ ΝΌΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΊ ΑΜΕΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΕΡΝΆΕΙ ΜΌΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ΤΟΥ.

  • Θα κάνει ανάλυση της επιτυχούς εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα πει ότι καλώς έκοψαν από τον προϋπολογισμό 500 εκατομμύρια για την υγεία, θα πει ότι ευτυχώς δεν φτιάξαμε και άλλες ΜΕΘ γιατί θα είχαμε περισσότερους νεκρούς, θα πεί ότι η πρωτιά που έχουμε σε θανάτους σε όλη την Ευρώπη είναι fake news….και πολλά πολλά άλλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.