kozan.gr: Κοζάνη: Καβγάς νεαρών με 65χρονο ο οποίος, με ελαφρά τραύματα, κατέληξε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο

10 Δεκεμβρίου 2021
09:53
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ένα περιστατικό που διερευνά η αστυνομία και θα κριθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων για το τι ακριβώς συνέβη, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9/12, γύρω στις 19:00, στη συμβολή των οδών Προύσης και 11ης Οκτωβρίου στην Κοζάνη. Δύο νεαροί, ηλικίας περίπου 20 ετών, οι οποίοι φέρεται να είχαν λεκτική αντιπαράθεση με γυναίκα οδηγό, που επιχειρούσε να παρκάρει, διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια ενεπλάκησαν σε καβγά, με χειροδικία, με διερχόμενο άντρα, ηλικίας περίπου 65 ετών, ο οποίος έσπευσε να υπερασπισθεί τη γυναίκα. Οι νεαροί, οι οποίοι επίσης επέβαιναν σε αυτοκίνητο,  μετά το επεισόδιο, άφησαν το αυτοκίνητό τους εκεί κι αποχώρησαν πεζοί. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία ενώ λίγη ώρα αργότερα οι νεαροί εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα στο πλαίσιο της προανάκρισης για το συγκεκριμένο επεισόδιο. Από τον καβγά ο 65χρονος υπέστη ελαφρά τραύματα και κατέληξε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπεβλήθησαν μηνύσεις κι από τις δύο πλευρές καθώς κι οι νεαροί υποστήριξαν ότι προκλήθηκαν από τον 65χρονο.

kozan.gr

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.