kozan.gr: “Φόρεσε” τα γιορτινά της η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (Βίντεο)

10 Δεκεμβρίου 2021
20:59

“Φόρεσε” τα γιορτινά της η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

7 σχόλια

  • Περιμέναμε πως και πως την τεχνοκρατικη προσέγγιση του μη εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου που τέθηκε επικεφαλής.
    Άνθρακας ο θυσαυρος. Μόνο χιουμορακι (χαμηλού επιπέδου) και έμμεση προσωπική διαφήμιση στα σοσιαλ μίντια. Δεν έχουμε επιστήμονες βιβλιοθηκονομους; Μόνο ημετερους;
    ΑΧ ΚΟΖΆΝΗ ΑΧ

  • Συγχαρητήρια για τα πάνελ, επιτέλους εορταστικές πινελιές με πάνελ κόντρα πλακέ μούρλια, δέντρα, λαμπάκια. Μπράβο! Μην την ανοίξετε ποτέ για να διαβάζουμε, θα χαλάσει το υπερθέαμα. Μπράβο και πάλι!

  • Η γκρίνια είναι το κύριο προσόν το Έλληνα. Η Βιβλιοθήκη είναι μια χαρά όμορφη και στολισμένη. Δράσεις γίνονται κι όποιος θέλει διαβάζει. Συγχαρητήρια και στον πρόεδρο που έχει φτιάξει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα επιτέλους. Ας λέμε και τα καλά βρε παιδιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.