Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης διέθεσε τρόφιμα στο Γκέρτσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα

15 Δεκεμβρίου 2021
22:35
Κανένα σχόλιο

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Παπαδημητρίου Λάζαρο και τον Αντιπρόεδρο Θεοχάρη Κωνσταντίνο πραγματοποίησε σήμερα 15 Δεκ 2021 στο Γκέρτσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα, διάθεση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και εξωστρέφειας.

Τα παραπάνω είδη θα διανεμηθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοζάνης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας τα οποία συνέβαλαν σε αυτή τη δράση. Η προσπάθεια της Ένωσης μας για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό με συνεχείς δράσεις προκειμένου αυτές τις γιορτινές μέρες να έχουν όλοι οι ένα γεμάτο τραπέζι.

Κατά τη διάρκεια της διανομής και λόγω της υφιστάμενης κατάστασης, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της μετάδοσης του Covid-19.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.