kozan.gr: Mπουκουβάλας σε Κωνσταντόπουλο: “Τα προβοκατόρικα τα ξέρετε εσείς καλύτερα όταν πάτε στον Εισαγγελέα και λέτε αυτά που λέτε για μένα – “Κύριε Πρόεδρε θα σας πάω εγώ στον Εισαγγελέα”, είπε η Ρ. Σπυρίδου στον Ν. Μπουκουβάλα (Bίντεο)

16 Δεκεμβρίου 2021
22:53

 

Μία ακόμη αντιπαράθεση, με εκατέρωθεν “βολές” κι υπονοούμενα, αυτή τη φορά, μεταξύ του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Ν. Μπουκουβάλα και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  Β. Κωνσταντόπουλου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συζητήσεως, στο Δ.Σ. Σερβίων, για την επέκταση – χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς Σερβίων, όταν ο πρώτος επέκρινε τον δεύτερο για τη θέση που είχε για το θέμα το 2015 (και τι είχε ψηφίσει τότε), με τον Β. Κωνσταντόπουλο να του λέει να “αφήσει”  τα προβοκατόρικα. Η ανταπάντηση του Προέδρου ήταν: “Τα προβοκατόρικα τα ξέρετε εσείς καλύτερα όταν πάτε στον Εισαγγελέα και λέτε αυτά που λέτε για μένα”,  αναφερόμενος πιθανότατα σε κάποια υπόθεση που βρίσκεται σε προανακριτικό επίπεδο κι έχει να κάνει με όσα είχαν ειπωθεί δημόσια σ’ εκείνες τις επεισοδιακές συνεδριάσεις όταν ο Ν. Μπουκουβάλας είχε καταφερθεί κατά συγκεκριμένων προσώπων, που διαχειρίζονται σελίδες στο facebook & blogs, υποστηρίζοντας ότι, σ’ αυτές (τις σελίδες/blogs), υπήρχαν σχόλια που τον λοιδορούσαν και τον απειλούσαν, τόσο προσωπικά όσο και τη Δημοτική Αρχή. Στην αντιπαράθεση παρενέβη κι η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ρ. Σπυρίδου η οποία επέκρινε, γι’ ακόμη μια φορά, τη στάση του Προέδρου, ενώ όταν δεν της δόθηκε ο λόγος, του είπε: “Κύριε Πρόεδρε θα σας πάω εγώ στον Εισαγγελέα”.

Ένα σχόλιο

  • κ. Μπουκουβάλα όλες οι συνεδριάσεις είναι στο Διαδίκτυο εκεί φαίνεται και ακούγεται καθαρά τι είπε ο καθένας.
    Κοντός ψαλμός αλληλούια κ. Μπουκουβάλα, που λέει και ο Λαός!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.