kozan.gr: Aντιπαράθεση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σερβίων – “Η κα Σπυριδου δε γνωρίζει ποια ήταν η αρχική θέση της λαϊκής αγοράς Σερβίων”, ανέφερε ο Πρόεδρος Ν. Μπουκουβάλας – “Δεν απαντώ σε τυχάρπαστες ερωτήσεις”, είπε η Ρ. Σπυρίδου (Βίντεο)

16 Δεκεμβρίου 2021
21:28

 

Λίγο πριν την έναρξη της συζητήσεως, κατά τη σημερινή (16/12) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, σε σχέση με το 1ο θέμα ημερήσιας διάταξης για την “Επέκταση – χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Σερβίων”, η Αντιδήμαρχος Ν. Γκαμπούρα ζήτησε από την επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ρ. Σπυρίδου να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί με το αίτημά της, που αναφέρεται σε επιστολή της, να επιστρέψει η λαική αγορά Σερβίων στην αρχική της θέση, ζητώντας να διευκρινίσει ποια είναι η θέση αυτή. Τη συγκεκριμένη ερώτηση θεώρησε προσβλητική η κα Σπυριδου λέγοντας πως: “Δεν απαντώ σε τυχάρπαστες ερωτήσεις”. Δείτε τι συνέβη

 

 

3 σχόλια

  • Είναι προφανές και αδιανόητο ότι ο πρόεδρος του συμβουλίου ΔΕΝ γνωρίζει τον ρόλο του που σίγουρα ΔΕΝ είναι να εμπλέκεται στις τοποθετήσεις των συμβούλων! Μα τέτοια μανία αυτοπροβολης;

  • Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια το επίπεδο είναι κάτω του μηδενός
    Λύπη και απαξίωση,μας προκαλεί το γεγονός ότι τίποτα μα τίποτα δεν γίνεται υπέρ του τόπου, μόνο για τους λίγους γίνεται κάτι.
    Αυτό το πράγμα είναι τσίρκο
    Όλοι εμείς που φύγαμε μακριά, οικονομικοί μετανάστες, δεν βλέπουμε κάτι καλό για τον τόπο με τέτοιου είδους πολιτική από την τοπική διοίκηση από τον πρωθυπουργό που οπου πάει έχει τα ματ μέχρι τους επενδυτές δημάρχους – περιφερειάρχες να λειτουργούν σαν κολαούζα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.