“Σπάρτακος”: Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 21/12, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας

17 Δεκεμβρίου 2021
11:05
Κανένα σχόλιο

 

 

Είναι όμορφο να δίνεις και να παίρνεις δώρα. Είναι όμορφο να ανταλλάσεις πράγματα και ευχές.

Υπάρχει όμως μόνον ένα δώρο που δεν το «δίνεις» απλά, αλλά το προσφέρεις και όσα σου επιστρέφονται από αυτή την προσφορά είναι πολλαπλά.

Η προσφορά αίματος είναι μία ενέργεια που η αξία της μετριέται με την υγεία και την ίδια τη ζωή.

Η προσφορά αίματος είναι μία ενέργεια που ωφελεί όχι μόνον τον δέκτη αλλά κα τον δότη.

Η προσφορά αίματος είναι μοναδική πράξη απόδειξης πραγματικού αλτρουισμού και ανθρωπιάς και η περίοδος των γιορτών είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψουμε το πραγματικό πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τις μάσκες.

Στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, σε μία ακόμα συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, διοργανώνει εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου (από 8.30 π.μ. ως 13:30) στο νέο-σύγχρονο τμήμα αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.

Στην εκδήλωση αυτή μπορούμε να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι, όλοι οι πολίτες.

 

Δίνουμε αίμα και σώζουμε ζωές γιατί:

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

& ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

 

Χρόνια Πολλά

Καλά Χριστούγεννα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.