Μεγάλη διάκριση για το centraleshop.gr της Κοζάνης

17 Δεκεμβρίου 2021
21:48

 

Μεγάλη διάκριση για το centraleshop.gr στην Κοζάνη. Σε εκδήλωση που έλαβε μέρος στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Intercontinental την Δευτέρα 13 Δεκέμβρη απονεμήθηκαν τα φετινά βραβεία e-volution awards που αφορούν το e-commerce στην Ελλάδα. Μεταξύ των βραβευθέντων και το centraleshop. gr των αδελφών Ζευκλή το οποίο απέσπασε τρία βραβεία.

Πιο συγκεκριμένα, κέρδισε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία E-Commerce Platforms,το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Operations & Back Office και το χάλκινο στο Mobile Commerce.
Με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μόδας, την τελευταία πενταετία το Central λειτουργεί διαδικτυακά με δύο ιστότοπους το centralshop.gr και το wizzy.gr και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναδειχθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα e-shop μόδας στην Ελλάδα. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει εγκαινιάσει προσφάτως το διεθνές site της στη διεύθυνση centraleshop.eu με στόχο την Ευρωπαϊκή αγορά.
Μεταξύ των βραβευθέντων περιλαμβάνονται ονόματα κολοσσοί του e-commerce όπως είναι η Εθνική τράπεζα της Ελλάδας, η Eurobank, ο Γερμανός, η ΑΒ Βασιλόπουλος, τα Goody’s και πολλές άλλες. Η εταιρεία Central Πολυκατάστημα ΕΠΕ μένοντας πίστη στις αξίες που την έφτασαν ως εδώ, συνεχίζει τις επενδύσεις της στο χώρο των διαδικτυακών πωλήσεων και προσβλέπει στην εγκαθίδρυση της στην κορυφή των ελληνικών e-shop μόδας.

 

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.