Τις Εντάξεις Πράξεων δύο (2) έργων εξοικονόμησης ενέργειας, συνολικού προϋπολογισμού 701.772,16€, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης

20 Δεκεμβρίου 2021
15:37

 

Τις Εντάξεις Πράξεων δύο (2) έργων εξοικονόμησης ενέργειας, συνολικού προϋπολογισμού 701.772,16€, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021.

Αναλυτικότερα, αφορά στις εντάξεις των παρακάτω Πράξεων:

  • «Εξοικονόμηση ενέργειας στον δημοτικό φωτισμό των Δ.Ε. Αγ. Αναργύρων και Μακεδνών του Δήμου Καστοριάς, με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων νέας τεχνολογίας LED».

Δικαιούχος της πράξης είναι ο Δήμος Καστοριάς και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 521.000,00€.

  • «Εξοικονόμηση ενέργειας στον δημοτικό φωτισμό του Δήμου Κοζάνης, στις περιοχές ΟΧΕ Προτεραιότητας Α». Δικαιούχος είναι ο Δήμος Κοζάνης με το έργο να αφορά σε εργασίες αναβάθμισης του δημοτικού φωτισμού με την τοποθέτηση φωτιστικών LED. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στους οικισμούς Αμυγδαλιά, Ανατολή, Σταυρωτή, Κοντοβούνι, Σπάρτο, Καισαρειά, Ρύμνιο και Αιανή, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται σε 180.772,16€.

Τα έργα εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Η Περιφερειακή Αρχή, προχωράει με αποφασιστικότητα στην υλοποίηση έργων εξοικονόμησης ενέργειας με σκοπό το «Πρασίνισμα» της Περιφέρειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους.

7 σχόλια

  • Μπράβο Γιώργο δεν σε προλαβαίνουμε τις τελευταίες ημέρες πολυβόλο στην ένταξη έργων…δεν έχει ξαναδεί τέτοιο πράγμα η Δυτική Μακεδονία συνέχισε έτσι…Κασαπιδης 50 % και στις επόμενες εκλογές

  • 50% τουλάχιστον και άντε γειά…Δείτε τα νούμερα και την απορρόφηση του ΕΣΠΑ και μετά μιλήστε!!! Δείτε τί παρέλαβε και τί έργο έχει γίνει! Όσο και να προσπαθείτε συντονισμένα με τα πληκτρολόγια ανα χείρας να φτιάξετε το άσπρο μαύρο το μόνο που καταφέρνετε είναι να φτιάξετε τον κούκο..μπούφο…Χαιρετήματα!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.