Aπάντηση της Ρ. Σπυρίδου στην ανάρτηση του Δημάρχου Σερβίων: “Άτιμη τακτική”

20 Δεκεμβρίου 2021
17:27
Σκέφτομαι, ότι ο εγωισμός η εμμονή και η μικροπολιτική του Δημάρχου, άφησε για άλλη μια Δευτέρα, χωρίς μεροκάματο τον εμπορικό κόσμο στο κέντρο των Σερβίων. Η ανάγκη του, να δικαiολογήσει τα αδικαιολόγητα, τον οδηγεί σε αναληθείς αναρτήσεις στον τοίχο του στο FB κατηγορώντας την αντιπολίτευση για θέματα των περσινών Χριστουγέννων. Η ” ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ” δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή ανάρτησή του Χρήστου Ελευθερίου . Ο Δήμαρχος εσκεμμένα δεν το διευκρινίζει. Αντιπερισπασμός λέγεται αυτός. Τακτική αποπροσανατολισμού των πολιτών. Τακτική συλλογής “απαίδευτων ” λαικ.”ΑΤΙΜΗ ΤΑΚΤΙΚΗ”
Διαβάστε εδώ την ανάρτηση του Δημάρχου Σερβίων που προηγήθηκε

6 σχόλια

  • Οσα και να γράφετε, εμείς βλέπουμε τα έργα
    Τα έργα σας διαψεύδουν.
    Στις εκλογές θα πάρεις και εσύ αυτό που αρμόζει, όπως και ο εταίρος σου το ίδιο

    • θα το δεις φιλε μου και στις εκλογες το μαυρο που θα φατε η δημοτικη αρχη…ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ!!!

    • ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ;;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
      ΟΤΙ ΒΑΦΟΥΝ ΚΑΠΙΟ ΚΑΓΚΕΛΟ Η ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΜΟΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ;;;; ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΦΕΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΕΝΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ!!!!!

    • το ποιος περνα ποιους για ανοητους το εχουμε καταλαβει και θ ατο καταλαβει και η παρειτσα σε δυο χρονακια που θα γυρισει στην ανυποληψια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.