kozan.gr: Μετά από 80 λεπτά Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) & τις υπερ-προσπάθειες των γιατρών στο Μαμάτσειο νοσοκομείο, επανήλθε η καρδιακή λειτουργία της 26χρονης

21 Δεκεμβρίου 2021
12:46

 

Μετά από 80 λεπτά Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) & τις υπερ-προσπάθειες των γιατρών στο Μαμάτσειο νοσοκομείο, επανήλθε η καρδιακή λειτουργία της 26χρονης (με καταγωγή από τον Κρόκο Κοζάνης, που είχε γεννήσει πρόσφατα κι έμενε μαζί με το σύζυγό της στην Κοζάνης), που υπέστη ανακοπή, νωρίτερα, το πρωί, γύρω στις 10:50 π.μ. (κλικ εδώ). Ωστόσο, όπως γίνεται αντιληπτό η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη κι οι ευχές όλων μας είναι αυτή η πρώτη σημαντική νίκη να συνεχισθεί – και με άλλες (νίκες) – τις επόμενες ώρες και 24ωρα, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται. Η 26χρονη, που είναι διασωληνωμένη, αν όλα πάνε καλά, θα διακομισθεί κάποια ΜΕΘ νοσοκομείου για περαιτέρω νοσηλεία.

kozan.gr

 

kozan.gr: Προγραμματίζεται διακομιδή της 26χρονης στη ΜΕΘ του Αγ. Λουκά στην Θεσσαλονίκη

 

19 σχόλια

  • Περαστικά στην κοπέλα, με τη βοήθεια του θεού οι γιατροί να κάνουν ότι είναι δυνατόν για γρήγορη ανάρρωση!!!!!!!!!
    Να λοιπόν γιατί χρειάζονται οι ΜΕΘ !!!!!!!!
    Για τέτοια δύσκολα περιστατικά,
    φανταστείτε να μην υπήρχε ΜΕΘ γιατί θα ήταν γεμάτες από νοσσούντες με COVID !!!!!
    Νοσσούντες με COVID που που θα μπορούσαν ΑΝ ήταν εμβολιασμένοι να περνούσαν την νόσο πιο ήπια στο σπίτι τους!!!!!!
    Και δεν το λέω εγώ….το λένε τα καθημερινά νούμερα των κρουσμάτων που στον μεγαλύτερο αριθμό τους είναι από ανεμβολίαστους.

    • Πόσο δίκιο έχεις!!! Πόσο ανόητοι ειδήμονες γινόμαστε! Περαστικά στο κοριτσάκι, να γυρίσει γρήγορα στο αγγελούδι της!

  • Δοξάστε τον Θεό και την Παναγία ανόητοι άνθρωποι.. Να πάτε στην εκκλησία αντί του Νοσοκομείου την επόμενη φορά που θα αρρωστήσετε ανεγκέφαλοι..

    • Για συνέλθετε λίγο που θα μας πείτε κ ανόητους επειδή προσευχόμαστε στον Θεό κ την Παναγία έλεος αν εσείς δν θέλετε μην προσεύχεστε κ μην δοξάζεται τον Θεό κ την Παναγία δικαίωμα σάς, μπράβο στους γιατρούς κ δόξα τον Θεό κ την Παναγία που βοήθησαν να κρατηθεί στην ζωή να λέτε κ τπτ άλλο.

      • Εσύ πρέπει να συνέλθεις θρησκόληπτε/η που συγχέεις τον Θεό και την Παναγία με τους γιατρούς που προσφέρουν τις ιατρικές υπηρεσίες στους πολίτες.. Ο Θεός σου δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά παρά μόνο στην τρικυμία που επικρατεί στο μυαλό σου. Έχει παρατραβήξει το θέμα με τα μεταφυσικά και την θρασύτητα ορισμένων να θεωρούν ότι κάτι γράφουν κιόλας..

        • Ναι είμαι θρησκόληπτη κ καλά κάνω ,ναι πιστεύω στον Θεό κ την Παναγία κ στο θαύμα τους να σωθεί η κοπέλα,όπως επίσης πιστεύω στους γιατρούς που δίνουν μάχη για να σώσουν ανθρώπους όμως κ αυτοί οι γιατροί από κάπου παίρνουν δύναμη για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις,για αυτό θα ξανά πω συνέλθετε κ ο καθένας ας πιστεύει ότι θεωρεί σωστό για τον εαυτό του.

    • Περιγελάς τα θεία ; δείχνεις την αγένειά σου. Εμείς στην Εκκλησία μάθαμε λοιδορούμενοι να ευλογούμε ( Α Κορινθ. 4,12)
      Εσύ με τη δική σου, δήθεν ψαγμένη, κοσμοθεωρία, τὸ δικό σου «εὐαγγέλιο»,με απύθμενο θράσος εκτοξεύεις χλευαστικά σχόλια με υπεροψία. Εδώ έχει εφαρμογή ο λόγος του Θεού : Οι μισούντες σε ήραν κεφαλήν (Ψαλμός 82,3).
      Θα έλθει η στιγμή που θα ταπεινωθείς και θα πονέσεις. Τότε θα είσαι ανοχύρωτος.
      Κρίμα που μερικοί άνθρωποι (χριστιανοί;) με σκοτισμένο μυαλό «Εγενήθησαν ωσεί κόπρος τη γή».

  • Στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα οι γιατροί μας τον πάνε μέχρι το τέλος και για πολύ ώρα και να που έγινε το καλύτερο για την νέα γυναίκα…σε άλλες χώρες ότι κάνει στο έκανε στο χώρο που συμβαίνει το περιστατικό και για 15′-20’το πολύ… συγχαρητήρια…και πολλά ευχαριστώ …στους γιατρούς μας.

  • Ήρωες, οι γιατροί του Μαμάτσιου νοσοκομείου.
    Παραδεχτείτε το, αναγνωρίστε το.
    Το μπράβο και το συγχαρητήρια είναι λίγο.
    Άξιοι κι Εύγε παιδιά

  • Μπράβο στο γιατρό του έκαβ με το πλήρωμα του που έφτασαν πρωτοι στο περιστατικό και το διασωληνωσαν εντός ασθενοφορου άμεσα…Αυτο είναι μια απάντηση σε όσους θέλουν να αποδυναμώσουν το Έκαβ δυτικής Μακεδονίας…μπράβο και στους γιατρούς του νοσοκομείου που συνέχισαν την προσπάθεια..ευχή όλων να πάνε όλα καλά για την κοπέλα..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.