Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης: Υπογράφτηκε η σύμβαση για την εκτέλεση της μελέτης «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ»

21 Δεκεμβρίου 2021
12:45

Υπογράφηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης κ. Κ. Κυτίδη και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.» η σύμβαση για την εκτέλεση της μελέτης «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ».

Η μελέτη περιλαμβάνει την εκπόνηση και την εφαρμογή του Σχεδίου Ασφάλειας Νερού για τη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, με σκοπό

  • την υιοθέτηση και την εφαρμογή ορθών πρακτικών στο δίκτυο διανομής του πόσιμου νερού, μέσω της ελαχιστοποίησης της παρουσίας ρυπαντών στο πόσιμο νερό και ειδικά στην πηγή του, της σωστής επεξεργασίας του νερού και της σωστής διανομής του στα δίκτυα ύδρευσης, ανεξάρτητα του μεγέθους των δικτύων αυτών, και
  • την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η υλοποίηση της περιλαμβάνει τέσσερα (4) στάδια.

Το πρώτο (1ο) στάδιο αφορά την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και την προετοιμασία του Οδηγού Σχεδίου Ασφάλειας Νερού.

Το δεύτερο (2ο) αφορά την εφαρμογή του Σχεδίου Ασφάλειας Νερού και την αξιολόγηση των εργαστηριακών αναλύσεων.

Το τρίτο (3ο) αφορά την αξιολόγηση του Σχεδίου Ασφάλειας Νερού.

Το τέταρτο (4ο) στάδιο αφορά την αναθεώρηση του Σχεδίου Ασφάλειας Νερού και την σύνταξη της τελικής έκθεσης.

Το συμβατικό τίμημα για την εκτέλεση και την ολοκλήρωση της μελέτης   καθορίστηκε με βάση την προσφορά του ΑΝΑΔΟΧΟΥ, όπως αυτή υποβλήθηκε από αυτόν στον σχετικό διαγωνισμό, στο ποσό των 178.250,0 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014 – 2020».

2 σχόλια

  • Εκείνη την άθλια διάταξη που επέβαλε με τον κανονισμό της η ΔΕΥΑΚ πότε θα την αλλάξει;

    Άρθρο 20 παρ 5: “Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, καθίσταται συνυπεύθυνος απέναντι στη ∆ΕΥΑ.Κ και συνοφειλέτης εις ολόκληρον µε τον καταναλωτή που χρησιµοποιεί το ακίνητό του µε οποιοδήποτε τρόπο, για τις κάθε είδους οφειλές που έχουν σχέση µε την υδροδότηση αυτού και ως εκ τούτου οφείλει να λαµβάνει τα απαραίτητα µέτρα, ώστε κατά την απόδοση του ακινήτου του να µην εγκαταλείπονται χρέη προς τη ∆ΕΥΑ.Κ.
    Η ∆ΕΥΑ.Κ έχει το δικαίωµα να εισπράττει τις ανωτέρω οφειλές από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και η δυνατότητα της να µεταφέρει την απαίτησή της στο λογαριασµό κατανάλωσης νερού της νέας διεύθυνσης του καταναλωτή, δεν απαλλάσσει τον ιδιοκτήτη από τις σχετικές υποχρεώσεις του, ούτε του παρέχει το δικαίωµα να αρνηθεί την πληρωµή µε τον ισχυρισµό ότι η δική του υποχρέωση έπεται αυτής του καταναλωτή. Το δικαίωµα επιλογής ανήκει αποκλειστικά στη ∆ΕΥΑ.Κ.”

    Από πότε ένα μονοπώλιο επιβάλλει λεόντειους όρους ως προς τους υποχρεωμένους να συναλλαχθούν μαζί του;

    Ντροπή και μόνο ντροπή στη ΔΕΥΑΚ και τον Δήμο Κοζάνης.

  • σ. Κυτίδη, δε μοιάζει και πολύ σοσιαλιστικός ο κανονισμός της ΔΕΥΑΚ, μάλλον με σοσιαληστρικός μου φέρνει.

    Θα συνεχίσεις να είσαι επικεφαλής μιας δημοτικής επιχείρισης που θα ζήλευε τις πολιτικές της ακόμη και ο Πολ Τόμσον ή θα τις αλλάξεις;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.