Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

21 Δεκεμβρίου 2021
12:40

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δήμαρχος Κοζάνης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πρόκληση που αντιμετωπίζει η περιοχή με τη συρρίκνωση της λιγνιτικής δραστηριότητας, καθώς και για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην προσπάθεια διαμόρφωσης του νέου αναπτυξιακού και παραγωγικού μοντέλου της περιοχής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Δήμαρχος παρουσίασε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας το όραμα του Δήμου Κοζάνης να καταστεί κλιματικά ουδέτερος, συμμετέχοντας στην Αποστολή «100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις μέχρι το 2030», ενώ υπογράμμισε τη σημασία της ένταξης για την περιοχή.

Τέλος, ο Δήμαρχος Κοζάνης απηύθυνε πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επισκεφθεί την περιοχή και να γνωρίσει από κοντά τα ιστορικά μνημεία, τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Η ακριβής ημερομηνία επίσκεψης της κυρίας Σακελλαροπούλου θα προσδιοριστεί σε συνεργασία με το γραφείο της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

11 σχόλια

  • Καλές οι παράτες με την ΠτΔ Λάζο, αλλά με εκείνον τον άθλιο κανονισμό που ψηφίστηκε στη ΔΕΥΑΚ το 2006 και αμοιβαιοποιεί τα χρέη των ενοικιαστών με τους ιδιοκτήτες τι θα γίνει;

    Στην Ουγκάντα έχουν περισσότερη δημοκρατία και δικαιοσύνη.

    Από πότε ο ιδιοκτήτης είναι και εγγυητής του ενοικιαστή Λάζο; Για να κάνετε εσύ, ο Ιωαννίδης, ο Κουκουλόπουλος μέχρι τώρα και δεν ξέρω ποιος άλλος από δω και πέρα κοινωνική πολιτική με ξένα χρήματα;

    Τέτοιος δήμαρχος γίνομαι κι εγώ…

    • Η νέα πρόεδρος θα φροντίσει για την κατάργηση του ειδικού τέλους 80% και θα δει και το θέμα σας. Μετά από αυτό η κοινή κάθοδος του Βαγγέλη με εκλεκτά στελέχη της ενότητας και του Μιχαηλίδη θα είναι περίπατος…

    • ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΥΤΙΔΗΣ-ΜΑΛΟΥΤΑΣ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΤΙΔΗΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ…ΟΡΙΣΤΕ ΔΥΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:Α…ΔΕ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ,ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΜΕ…ΚΑΙ ΑΜΑ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΩΘΕΙΤΕ…ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ…ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΤΙΔΗ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.