Ευχαριστήρια Επιστολή των Υγειονομικών Κοζάνης που βρίσκονται σε αναστολή

22 Δεκεμβρίου 2021
11:19

Ευχαριστήρια Επιστολή των Υγειονομικών Κοζάνης που βρίσκονται σε Αναστολή.

45 σχόλια

  • Είτε επώνυμος είτε ανώνυμος ανεξάρτητα σε ποια οικονομική θέση βρίσκεται κανείς
    σίγουρα χρειαστήκαμε ιατρική περίθαλψη και νοσηλευτική φροντίδα.Αυτοί οι άνθρωποι είναι οικοδεσπότες του νοσοκομείου.Μπορόυμε να σκεφτούμε αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τι θα κάναμε.Είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι!Ίσως η κυβέρνηση να μη τους χρειάζεται όμως η κοινωνία τους χρειάζεται.Να σας έχει ο Θεός καλά!

  • Με λίγα λόγια δεν φοράω ζώνη, θα περνάω με κόκκινο, μπορεί να είναι νόμος αλλά θα προσέχω και θα περνάω! Μη τρελαθούμε αρνησαι νόμο και μάλιστα για θέματα δημ υγείας, έχει και τις επιπτώσεις!!

  • Μπράβο στα παιδιά αυτά και σε όλους που είναι σε αναστολή…. Είμαστε μαζί σας και πάντα θα είμαστε. Μπράβο και πάλι και καλά Χριστούγεννα!

  • Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους υγειονομικούς τους οποίους κάποιοι αχάριστοι κυβερνητικοί και πολίτες ενώ χειροκροτούσαν στο πρώτο κύμα της επιδημίας τώρα απαξιώνουν κατά τρόπο επιεικώς αήθη.
    Και στερούν, οι κατά τα άλλα κοπτόμενοι πληθωρικά για τη δημόσια υγεία, τις δομές υγείας από πολύτιμο και έμπειρο προσωπικό εν μέσω υγειονομικής κρίσης.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση της οποίας ο πρόεδρος αποφάσισε, δίκην χουντικού επιτελάρχη, να μην κάνουν rapid test οι
    εμβολιασμένοι ενώ αποδεδειγμένα αποτελούν φορείς διασποράς και μετάδοσης του ιού για να μην τους “αδικήσει”…
    Εθεσε τη δημόσια υγεία κάτω από τα “προνόμια” των εμβολιασμένων..

    Η απόλυτη ξεφτίλα!

      • Καλπάζουσα φαντασία έχεις σανοφάγε σχολιαστή.
        Πού το είδες το κακό;
        Αλλα δεν φταις εσύ, ο άφθονος συστημικός σανός τον οποίο καταπίνεις αμάσητο με την οκά, αυτός φταίει!
        Πάψε επιτέλους να διαμορφώνεσαι από τον Ευαγγελάτο και τον Πορτοσάλτε!

  • Συγχαρητήρια σε όλους σας, καλή δύναμη στους υγειονομικούς εμείς σας θέλουμε στο νοσοκομείο όπως είστε και πάλι μπράβο σας

  • Όντως αγαπητοί φίλοι ο καιρός των πειρασμών θα περάσει και σίγουρα η αλήθεια ήδη λάμπει. Ο άνθρωπος κατ΄εικόνα και ομοίωση με τον Δημιουργό είναι άνθρωπος της αγάπης και όχι της διχόνοιας και των απαιτήσεων , άνθρωπος της ταπείνωσης και όχι του εγωισμού, άνθρωπος της γνώσης και όχι της ημιμάθειας. ( η συμπεριφορά σας αυτό αποδεικνύει ). Μην σας πειράζουν αυτά τα λόγια γιατί έχει αποδειχθεί ότι, ότι δεν είναι αρεστό στα αυτιά σας αμέσως γίνεται και εχθρικό για εσάς. ( απόδειξη τα λόγια και οι πράξεις σας). Στο παρασκήνιο της ζωής όπως θέλετε να πιστεύετε μπήκατε μόνοι σας. Ήταν επιλογή σας και μην ξανά επανερχόμαστε στα περί ελευθερίας γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που θίγονται τα όρια της ελευθερίας των άλλων. Κατά τα άλλα στο εν μέρει « χριστιανοεκκλησιαστικόθεολογοκατηγορηματικό» κείμενο σας μιλάτε τα αγάπη, για συμπαράσταση, για χριστιανική πίστη, για δικαίωμα, για πειρασμούς, για κατ΄εικόνα του Δημιουργού,,,,, κ.λ.π., λέξεις οι οποίες δεν συνάδουν με την συμπεριφορά σας. Μην κοροϊδευόμαστε. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας, μην χρησιμοποιείτε τον κόσμο. Το αποδείξατε προχθές με την κίνηση σας με την οποία ακυρώσατε τόσους τοπικούς ( όχι Ιερείς ) και προσκαλέσατε άτομο εύηχο στα ώτα σας. Δεν μπορεί και δεν στέκει υπάλληλοι οι οποίοι εργάζονται για την δημόσια υγεία να έχουν αυτή τη στάση και συμπεριφορά. Τέλος ευχαριστείτε τον κόσμο μάλλον τον μισό, γιατί οι υπόλοιποι κατά τα λεγόμενα σας πάντα, είναι υποταγμένοι. Αυτοί οι υποταγμένοι όμως συνεχίζουν και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φροντίζουν, να προσφέρουν υπηρεσίες επιστημονικές, ψυχολογικές και γιατί όχι τονωτικές σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν να δουν τους δικούς τους ανθρώπους τουλάχιστον 20 συνεχόμενες μέρες. Οι υποταγμένοι θα δώσουν ένα ποτήρι νερό στον ασθενή- συνάνθρωπο. Από αυτούς τους υποταγμένους ζητά βοήθεια ο ασθενής – συνάνθρωπος και ο υποταγμένος είναι εκεί. Οι ήρωες φίλοι και φίλες βρίσκονται στους ορόφους των νοσοκομείων και είναι πραγματικά πολεμιστές…. Και όχι στις πλατείες και στις συγκεντρώσεις. Εμείς οι υποταγμένοι θα σας ευχηθούμε πραγματικά, καλά χρωστούμενα, καλές γιορτές με τις οικογένειες σας, καλό φωτισμό και όταν ο αγώνας σας θα είναι πραγματικά δίκαιος θα είμαστε εκεί για εσάς πριν από εσάς.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!

    • Άσε φίλε, δεν σε παίρνει!
      Πάψε να γράφεις “βαθυνούστατες” σεντονοειδείς αρλούμπες γιατί προκαλείς αφόρητα. Αυτοί είναι πραγματικοί αγωνιστές, ενώ εσύ και γω βολεμένοι.
      Αυτοί στερήθηκαν μισθό, εργασία, ανέσεις, στοχοποιήθηκαν, λοιδορήθηκαν, βίωσαν τον αποκλεισμό.
      Εσύ κάτσε να αεροφιλοσοφείς πίσω από το πληκτρολόγιο.
      Τους θαυμάζω, γιατί εγώ δεν μπορώ να τους φθάσω.

  • Πόσο κοντόφθαλμη είναι τελικά η κοινωνία μας. Όταν δεν μας επηρεάζει κάτι απλά το προσπερνάμε και φυσικά το κατακρίνουμε με απλότητα.
    Δεν έχει σημασία εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με το λόγο για τον οποίο αυτοί οι άνθρωποι στερούνε τις δουλειές τους.
    Σημασία έχει ο τρόπος που η πολιτεία προσπαθεί να επιβάλει οτιδήποτε. Σήμερα είναι το εμβόλιο, αύριο θα είναι το τσιγάρο, μεθαύριο θα είναι το χρώμα των μαλλιών μας.

    Επικαλούμενοι τη δημόσια υγεία και χρησιμοποιώντας όχι πλέον το φόβο αλλά τον ΤΡΟΜΟ, μπορούν να επιβάλουν οτιδήποτε.

    Μην είμαστε σίγουροι ότι στις επόμενες επιθυμίες τους δεν θα κληθούμε και εμείς να συμφωνήσουμε παρά τη θέλησή μας.

  • Η υποχρέωση εμβολιασμού οφείλει να επιβάλλεται πάντα με σεβασμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο καταναγκαστικός εμβολιασμός δεν είναι ποτέ αποδεκτός, προειδοποίησε πρόσφατα η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του Ανθρώπου.

  • Αν ήταν όρος προκειμένου να προσληφθούν στο δημόσιο, ρωτάω θα σκοτωνονταν ποιος θα το κάνει πρώτος! Ρητορικό το ερώτημα, δεν περιμένω απάντηση!! Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι μέχρι εκεί που δεν προσβάλω την ελευθερία την δημόσια υγεία. Εντάξει θεοριτικοι επιλεκτική ς ψεκ θεωρίας!!

    • Η δημόσια υγεία αυτή τη στιγμή απειλείται περισσότερο από τους εμβολιασμένους που δεν ελέγχονται με rapid test σε αντίθεση με τους ανεμβολίαστους που ελέγχονται ενώ οι πρώτοι διαθέτουν επιπλέον και μια ψευδαίσθηση ασφαλείας.
      Επίσης είναι αδιανόητο να μην γνωρίζεις ότι εμβολιασμένοι και μη μεταδίδουν τον ιό.
      Ας αφήσει η κυβέρνηση τις σοφιστείες, την τιμωρητική και εκδικητική διάθεση και ας τους επαναφέρει ΑΜΕΣΑ.

      • Εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι μεταδίδουν το ίδιο τον ιό,, δεν τον κολλάνε όμως το ίδιο εύκολα.. Κ οταν κολλήσουν,, 9 στους 10 εμβολιασμενους θα το περάσουν με ήπια συμπτώματα στο σπίτι τους.. Οι ανεμβολιαστοι υγιονομικοι κυνδινευουν περισσότερο να κολλήσουν σε ένα περιβάλλον covid όπως είναι ένα νοσοκομείο,, θα κολλήσουν κ την οικογένεια τους που σίγουρα θα είναι ανεμβολιαστοι κ άλλους γύρω γύρω κ όταν εγώ πάθω κάποιο τροχαίο δεν θα υπάρχει κρεβάτι σε μεθ να με σώσει επειδή θα ξαπλωνεις εσύ εκεί!!! Είτε λόγω θρησκείας,, είτε λόγω συνομοσιολογιας,, είτε για οποιονδήποτε λόγο,, είναι καθαρά επιλογή σας το ότι δεν εργάζεστε αυτή τη στιγμή.. Υποστηρίξτε λοιπόν την επιλογή σας κ σταματήστε την κλάψα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν εχουν δουλειά κ περνάνε δύσκολα κ δεν είναι επιλογή τους..

  • Τα παιδιά όταν γράφονται στο σχολείο υποβάλλουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.Υπαρχουν εμβολια υποχρεωτικά για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Δεν είναι δυνατόν να είσαι στο χώρο της υγείας και στο δημόσιο και να μην ακολουθείς κανόνες.Αυτο δεν είναι υποταγή αλλά ομαδικότητα και συλλογικότητα.Στον ιδιωτικό τομέα χωρίς εμβολιασμό δε σε δέχονται πια. Στο δημόσιο δεν τους κουνάει πότε κανείς και τίποτα???Τα δεδομένα αλλάζουν. Υπάρχει πανδημία και πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε

    • Εσύ έχεις ακούσει τίποτε για Σύνταγμα; Για αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού;
      Για τη σύμβαση του Οβιέδο;
      Για ποιους, λοιπόν, κανόνες και κουραφέξαλα μιλάς;
      Εδώ κατακουτελιάζονται συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα και συ μας μιλάς για κανόνες;

  • Αρλουμπες;;;
    Την στέρηση της εργασίας,του μισθού,των ανέσεων και των λοιπών που γράφεις τα επιλέξανε αυτοί οι ίδιοι!
    Οι πραγματικοί αγωνιστές και ήρωες βρίσκονται μέσα στα νοσοκομεία. Εκεί δίνονται οι πραγματικές μάχες και όχι στους δρόμους και στις πλατείες.
    Όσο για το ότι τους θαυμάζεις και ότι δεν μπορείς να τους φτάσεις;;!! Πανεύκολο…Παραιτήσου από την εργασία σου (αν εργάζεσαι),δήλωσε συμπαράσταση στον “αγώνα” των ανεμβολιαστων υγειονομικών και τότε θα είσαι ένας από αυτούς!!!

  • – Μέχρι σήμερα οι αρχιτέκτονες του νομικού μας πολιτισμού πάσχιζαν να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού τη συναίνεση του πολίτη. Τώρα ;
    – Η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς τάσσεται υπέρ της καθολικότητας και όχι της υποχρεωτικότητας.

  • Σ αυτη τη κατασταση κύριοι κ κυριες ιατροι αρνητες η αγωνιστες της ελευθεριας λακισατε σεναν πολεμο θα εχετε σιγουρα ετοιμα μπαουλα να κρυφτειτε συγχαρητηρια και καλα χριστουγεννα σε ολους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.