Τις επόμενες ημέρες η υπογραφή της σύμβασης για την προσθήκη νέας πτέρυγας Χειρουργικού και Παθολογικού τομέα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης

23 Δεκεμβρίου 2021
02:44

Εγκρίθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας το σχέδιο σύμβασης για την προσθήκη νέας πτέρυγας Χειρουργικό και Παθολογικού τομέα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου συνολικού προϋπολογισμού 16,3 εκ.€.

11 σχόλια

  • Και ο Μαλουτας και η παρεα του κοροιδευουν τον κοσμο ονειρευομενοι νεο νοσοκομειο. εδω ριχνουν 16 εκ. ευρω και θα σας κανουν και νεο νοσοκομειο. αρε δουλεμα που νομιζουν οτι ριχνουν τον κοσμο

  • Ασφυξία! Πού θα γίνουν όλα αυτά; η πολεοδομία κοιμάται; οι ροές δε χωρούν σ Αυτόν τον οικοδομικό τομέα. Πνίγεται η περιοχή. Γονάτισε.

  • Δεν θέλουμε κύριοι άλλα κτίρια στο νοσοκομείο. Έχει εξαντληθεί πλέον η φέρουσα ικανότητα του χώρου. Ζω απέναντι από το νοσοκομείο, η περιοχή ασφυκτιά πέριξ του. Αντί να σπαταλάτε τα λεφτά, σταματήστε το άμεσα και μελετήστε ένα καινούριο οργανωμένο νοσοκομείο εκτός της πόλης κοντά στον κόμβο των Κοίλων. Αυτό πρέπει να διεκδικήσετε, όλα τα άλλα είναι απλά ημίμετρα.

  • Ακόμη και τώρα, φτιάχνουν κτήρια στο εσωτερικό της πόλης χωρίς πρόβλεψη στάθμευσης. Η κατάσταση είναι τραγική. Δεν υπάρχει σωτηρία. Αλλά και να μην ξεχνάμε, εμείς τους ψηφιζουμε, είναι αυτοί που μας αξίζουν.

  • Πριν 4 χρόνια που ξαναποφασίστηκε να χτιστεί
    με χρήματα της τότε περιφέρειας, δεν επηρέαζε
    τη φέρουσα ικανότητα του χώρου; Ή τότε ήταν
    εξωτερικά της πόλης; Ή είχε χώρους στάθμευσης;
    Αλλά τότε μούγκα. Χώρια που κάνατε και πορεία
    για να μην κλείσει και να μην υποβαθμιστεί το
    νοσοκομείο μας. Τώρα επειδή δεν το κάνουν οι δικοί
    σας ,τα ανακαλύψατε αυτά; Σας ξεμπρόστιασε βέβαια
    ο υφυπουργός κ. Πολάκης, ο οποίος πριν 3 χόνια τη πρώτη βδομάδα το ενέκρινε και τη δεύτερη βδομάδα το απερριψε και το έθαψε. Γι αυτό καλύτερα να σιωπάτε.

    • Αγαπητέ προφανώς οι κατηγορίες αφορούν όλους που συνέβαλαν διαχρονικά στο αποτέλεσμα. Ωστόσο η βαρύτητα των ευθυνών είναι ανάλογη των ετων διοίκησης στον δήμο και στην κυβέρνηση. Και μην μου πεις οτι τώρα ξαφνικα προέκυψαν τα σοβαρά προβλήματα του νοσοκομείου.

  • Ξανθός (Πολάκης) -Καρυπίδης – Χιωτίδης
    Δεν μπόρεσαν (Δεν συνεννοήθηκαν; Δεν ήθελαν;)
    O Καρυπίδης πάντως έβγαλε τα λεφτά (ήθελε κιόλας;)

    Κικίλιας (Κοντοζαμάνης) – Κασαπίδης – Γκανάτσιος
    Μπόρεσαν (Συνεννοήθηκαν. Ηθελαν)
    Ο Κασαπίδης πάντως δεν έβγαλε άλλα (καινούρια ή επιπλέον)
    λεφτά. Εμεινε στα παλιά (ήθελε;)

    Από τις παραπάνω διαπιστώσεις πάντως, το συμπέρασμα που προκύπτει, αφού είτε ενεργούν, είτε τηρούν αποστάσεις, είναι ότι περιφερειάρχες μάλλον είναι ο αδύναμος κρίκος της αλυσίδας. Οπότε ας το έχουμε κατά νουν για την επόμενη φορά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.