kozan.gr: Κοζάνη: Επαγγελματίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

23 Δεκεμβρίου 2021
08:41

 

Ο αρτοποιός Γιάννης Σιδέρης, όπως και πολλοί άλλοι επαγγελματίες της περιοχής, παρά τις δυσκολίες της εποχής, κάνουν  δωρεές, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενισχύοντας διάφορες δομές και συλλόγους, που πραγματοποιούν εθελοντικές δράσεις ή κι άπορους συνδημότες μας.  Την περίοδο των εορτών οι δωρεές αυτές αυξάνονται και σχεδόν σε καθημερινή βάση προσφέρονται περισσότερα πράγματα. Αυτή τη φορά ο αγαπητός αρτοποιός της πόλης προσέφερε τυρόπιτες στο σύλλογο αιμοδοτών “Γέφυρα Ζωής” στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο σύλλογος.

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.