kozan.gr: Η απάντηση του Δημάρχου Λ. Μαλούτα στα σωματεία Ελλήνων ηθοποιών και σκηνοθετών για το θέμα της επιλογής του Καλλιτεχνικού Διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης (Bίντεο)

23 Δεκεμβρίου 2021
16:27

 

Απαντώντας στις ενστάσεις, που διατυπώθηκαν μέσω επιστολών, των σωματείων Ελλήνων ηθοποιών και σκηνοθετών σε σχέση με την επιλογή του Γιώτη Βασιλειάδη στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας έδωσε, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης, μια λιτή πλην όμως ξεκάθαρη απάντηση, σε ό,τι αφορά την άποψή του για το θέμα, σημειώνοντας τα ακόλουθα: “Eγώ σέβομαι απόλυτα το ρόλο του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών και των σκηνοθετών. Όπως αυτοί έχουν το θεσμικό τους καθήκον να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των μελών τους έτσι και το ΔΗΠΕΘΕ έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη να επιλέγει Καλλιτεχνικό Διευθυντή”.

13 σχόλια

  • Το δηπεθε εχει την ευθυνη και την αρμοδιοτητα να επιλεγει καλλιτεχνικο διευθυντη ΝΟΜΙΜΑ!! Και να επιλεγει τον καλυτερο αναμεσα στους υποψηφιους με διαφανεις διαδικασιες. Αλλα τι να ξερεις εσυ απο διαφανεια. Ντροπή!!!!

  • Κανένας δεν ειπε οτι το ΔΗΠΕΘΕ δεν έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη να επιλέγει Καλλιτεχνικό Διευθυντή.Οι ενστασεις αφορουν τα θέματα που κάνει πως δεν καταλαβαίνει ο κος Δήμαρχος

  • Είναι χαρακτηριστικός ο εκνευρισμός του Δημάρχου όταν δεν μπορεί να απαντήσει και μιλάει με υπεκφυγές για “σκιες”.
    Φτάνει ρε Δήμαρχε με τόσα γραμμάτια, κάνε κάτι καλό για την πόλη και όχι για το συμφέρον σου, σε εκλιπαρούμε δηλαδή.

  • Ο Μαλούτας προσβάλλει βάναυσα όλους τους Κοζανίτες με τις ενέργειες και τις πράξεις του. Ντροπή.. με την δήλωση του προάγει την αδιαφάνεια σχετικά με την πρόσληψη υπαλλήλων που πληρώνουμε εμείς οι δημότες..

  • Σε λίγο ο μαλουτας θα αρχίσει τις καταγγελίες για τον εαυτό του. Δεν θα έχει ποιον να καταγγείλει κάθε φορά που θα τον ζοριζει κάποιος.
    Κοιτάξτε ας μην κοροϊδεύουμε άλλο τους εαυτούς μας ως πολίτες, ο κύριος αυτός δρα με αυταρχικό τρόπο και σίγουρα πάσχει από σύνδρομο εκδικητικής εγωπαθειας.
    Την απόλυτη ευθύνη δεν την έχει αυτός. Την απόλυτη ευθύνη την έχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της ενότητας. Το να κράζουμε το μαλουτα είναι σαν να κοιτάμε το δέντρο ?. Πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα, το δάσος. Και το δάσος είναι η στάση των εκλεγμένων μελών του δημοτικού συμβουλίου της ενότητας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.