Γιώργος Αμανατίδης: “Με τον τρόπο αυτό στηρίζεται η επιχειρηματικότητα”

27 Δεκεμβρίου 2021
11:13

Με το από 20/05/2021 Δελτίο Τύπου ενημέρωνα για τα θέματα της συνάντησής μου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα Στέλιο (εδώ).

Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να κάνω έναν απολογισμό όπως παρακάτω:

1ον Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου Σερβίων (εδώ)

2ον Παρατάθηκαν οι συμβάσεις μίσθωσης των κυλικείων δημόσιων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

3ον Υποβλήθηκε πρόταση στον Υπουργό για τη συμβολή των Αναπτυξιακών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη

4ον Στο νόμο για την “ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα ΑΡΓΟΣ” προβλέπεται ρύθμιση που επιτρέπει τη συμμετοχή των αλόγων στο πλαίσιο πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εθίμων που αναπτύσσονται στις τοπικές κοινωνίες.

Η πρόβλεψη αυτή αφορά και στο έθιμο των καβαλάρηδων του δεκαπενταύγουστου στη Σιάτιστα.

Επιπρόσθετα προβλέφθηκε και ρύθμιση για το θέμα των κυνηγετικών σκύλων.

5ον Εγκρίθηκε ρύθμιση που αφορά στη διαγραφή της προσαύξησης 80% επί της αξίας του νερού στις περιπτώσεις που οι ΔΕΥΑ δεν συντάσσουν μελέτες, δεν υλοποιούν και δεν συντηρούν έργα για λογαριασμό πελατών τους π.χ. επιχειρήσεις και άλλες εγκαταστάσεις εκτός οικισμών και επομένως εκτός αρμοδιότητας των ΔΕΥΑ.

Με τον τρόπο αυτό στηρίζεται η επιχειρηματικότητα.

Συμπερασματικά, με τα παραπάνω αποτυπώνεται η συνέπεια λόγων και έργων από τον κ. Πέτσα, κάτι που διαχέεται αντίστοιχα σ’ όλες τις δράσεις της Κυβέρνησης.

14 σχόλια

  • Κατέβα για Περιφερειάρχης μπας και γίνει τίποτα σαυτόν τον έρμο τόπο γιατί με αυτόν που μπλέξαμε μας έχει κάψει

    • Οι αλλοι μισθό δεν παίρνουν; Γιατι φωτογραφίζονται μόνο σε φιέστες; Να δούμε τα ταγιερ και τα κουστούμια; Μια χαρά δουλεύει για την περιοχή ο Αμανατίδης, τιμάει την ψήφο των πολιτών δεν κοροιδεύει χρόνια όποιος κάποιοι άλλοι..

  • Ωχ μωρε Γιωργο κι εσυ! Έγινες κατα λαθος βουλευτης και την επόμενη φορα ουτε τεταρτος δεν βγαινεις. Αντε να χαρεις το βουλευτιλικι σου για λιγο ακομα και μετα πηγαινε στις επιχειρησεις σου

  • Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την επιχειρηματικότητα; Να πως ότι είσαι και κανένας άσχετος. Μάλλον ήθελες να βγάλεις δελτίο τύπου…

  • Μιλησαν για επειχηρηματικοτητα οι νουδουληδες και γελασαν και τα τσιμεντα αχαχαχαχ! Βρε πληρωστε πρωτα τα 400 δις χρεος που εχετε στο κομμα σας στις τραπεζες μπαταχτσηδες και μετα μας κανετε και μαθηματα για επειχηρηματικοτητα. Ειστε οι πιο αναξιοι για να μιλατε για τετοια πραγματα οταν χρωστατε σε οποιον μιλαει ελληνικα.
    Για δελτια τυπου ειστε μονο καλοι εκει ξερετε να πληρωνετε καλα τα τρολ απ τα γραφεια!

  • Μήπως δεν ξέρει από επιχειρηματικότητα; Γιατί αν αυτά είναι στήριξη επιχειρηματικότητας μάλλον εγώ είμαι από άλλο πλανήτη.

  • χαχαχαχαχαα βρε κόμμα μπαταχτσήδων 360 μύρια χρωστάτε που ξέρετε εσείς απο επιχειρηματικότητα; επαγγελματίες μπαταχτσήδες εσείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.