Έτοιμη η νέα παιδική χαρά στα Κρανίδια – To μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου (Φωτογραφίες)

28 Δεκεμβρίου 2021
21:05

Πετραδάκι πετραδάκι χτίζονται οι υποδομές στον τόπο μας. Έτοιμες είναι οι περισσότερες από τις 24 ολοκαίνουργιες πιστοποιημένες Παιδικές χαρές του Δήμου μας που εντάχθηκαν δημοπρατήθηκαν και κατασκευάστηκαν στη θητεία της νέας Δημοτικής αρχής. Μια από αυτές είναι των Κρανιδίων που μας παρουσιάζει ο πρόεδρος. Να ετοιμάζονται λοιπόν οι ανύπαντροι και οι ανύπαντρες στα Κρανίδια.
 

11 σχόλια

    • Παιδιά θα πάει οδήμαρχος στα κρανίδια;Αυτό ήταν το πρόβλημα που είχαν και το έλυσε ο δήμαρχος;Καλή χρονιά με υγεία σε όλους μας.

    • ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕς ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
      ΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ
      ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
      ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ

  • Οι ανακατασκευές των παιδικών χαρών ήταν υποχρέωση της πολιτείας, στα πλαίσια της προσαρμογής της ελληνικής νομοθεσίας στην ευρωπαϊκή.
    Το υπουργείο Εσωτερικών μέσω των προγραμμάτων ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, χρηματοδότησε όλους τους δήμους της χώρας για τον εκσυγχρονισμό των παιδικών χαρών, μεταξύ αυτών και τον δήμο Σερβίων-Βελβεντού.
    Ο δήμος Σερβίων-Βελεντού εντάχθηκε στο πρόγραμμα αυτό πριν την διάσπαση του δήμου.
    Το πρόγραμμα αυτό προφανώς και συνεχίστηκε, αλίμονο αν διακοπτόταν, και ολοκληρώνεται ή θα ολοκληρωθεί εντός του 2022, τέσσερα χρόνια μετά.
    Άρα ο δήμαρχος μας λέει ψέματα ότι εντάχθηκαν στην δική του την θητεία. Ας αναγνωρίσει τουλάχιστον και την συνεισφορά της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

  • Και αν δεν υπάρχουν κάθε μέρα αρκετά παιδιά , υπάρχουν πολλά εγγόνια πολλά ανίψια που όταν έρχονται στα χωρία πρέπει κάτι να δουν κύριε Νίκο εξυπνάκια !!!!!!!!!!!!!!!! μηδενιστή.

  • Εγώ ξέρω ότι οι αναρτήσεις του δημάρχου είναι ποσοτικά και ποιοτικά αντιστρόφως ανάλογες του έργου του. Ο πρόεδρος καλά έκανε και ανέφερε για την παιδική χαρά για να ενημερώσει τους κατοίκους. Αλλά να βγαίνει κάθε 3 και λίγο ο δήμαρχος και να λέει γινεταιναι γίνεται για τα αυτονόητα και τις υποχρεώσεις του δήμου; Η ανάπλαση των παιδικών χαρών όπως και των παιδικών σταθμών ξεκίνησε από την προηγούμενη θητεία του γιατρού άλλωστε τα ίδια έργα γίνονται και στο Βελβεντό και δεν βγαίνει ο Στεργίου να τα επιδείξει γιατί είναι αυτονόητη υποχρέωση. Αλλιώς ούτε παιδική χαρά θα υπήρχε ούτε παιδικοί σταθμοί. Τα μάρμαρα ας πούμε έχουν ξεκινήσει μελέτες από τον Κωνσταντόπουλο ακόμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.