kozan.gr: Yπεγράφη, σήμερα Τρίτη 28/12, στην Αθήνα, η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία η οποία θα παρέχει υποστήριξη δικαιούχων του ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας για την επικαιροποίηση – συμπλήρωση μελετών, ολοκλήρωση αδειοδοτήσεων, σύνταξη τευχών δημοπράτησης, τεσσάρων ΠΟΛΥ σημαντικών έργων – Ποια είναι αυτά

28 Δεκεμβρίου 2021
21:41
ipografi

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, υπεγράφη, σήμερα Τρίτη 28/12, στην Αθήνα, μεταξύ της ΜΟΔ και της μελετητικής εταιρείας “Άλκων Μελετητική” σύμβαση που αφορά στην υποστήριξη των δικαιούχων ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, εν προκειμένω του ΓΝ Καστοριάς, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και του Δήμου Φλώρινας, στην επικαιροποίησησυμπλήρωση μελετών, ολοκλήρωση αδειοδοτήσεων, σύνταξη τευχών δημοπράτησης, λήψη αναγκαίων εγκρίσεων και διοικητικών αποφάσεων, υποστήριξη στη διενέργεια των διαγωνισμών και στις τυχόν προσφυγές, δημιουργία και τήρηση φακέλου έργου κ.λπ, ώστε να συμβασιοποιηθούν τα ενταγμένα έργα τους. Ειδικότερα η υποστήριξη αφορά στην υλοποίηση των ακόλουθων έργων:
Ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, Υποέργο 1 «Έκδοση οικοδομικής άδειας και λοιπών αδειοδοτήσεων»

  Ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, Υποέργο 2 «Ενεργειακή αναβάθμιση του κυρίως κτιρίου ΓΝ Καστοριάς»

  Ενεργειακή αναβάθμιση του Κτιρίου Διοικητικών Υπηρεσιών ΓΝ Καστοριάς, Υποέργο 2 «Ενεργειακή αναβάθμιση του Κτιρίου Διοικητικών Υπηρεσιών»

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων Παλαιάς Πτέρυγας και Εξωτερικών Ιατρείων Νοσοκομείου Κοζάνης, Υποέργο 1 «Μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης των δυο κτιρίων»

– Επικαιροποίηση τευχών δημοπράτησης 11 έργων του Δήμου Φλώρινας

kozan.gr

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.