kozan.gr: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε κεντρικούς δρόμους, στην Πτολεμαΐδα, από την Τετάρτη 29/12, κατά τη διάρκεια εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο της τηλεθέρμανσης

28 Δεκεμβρίου 2021
22:01

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε κεντρικούς δρόμους, στην Πτολεμαΐδα, θα τεθούν σε ισχύ από την Τετάρτη 28/12, κατά τη διάρκεια εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο της τηλεθέρμανσης. Συγκεκριμένα θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό 25ης Μαρτίου, στο ρεύμα κατεύθυνσης από την κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας προς το Δημαρχείο και από τη διασταύρωσή της με οδό Π. Τσαλδάρη έως τη συμβολή της με την οδό Διαδόχου Παύλου,  διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Σοφούλη, από τη συμβολή της με οδό Διαδόχου Παύλου έως την συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Διαδόχου Παύλου, από τη συμβολή της με την οδό Τραπεζούντος έως την συμβολή της με την οδό Σοφούλη. Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν Θα διακόπτεται , αλλά Θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών. Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 10.00′ ώρα της Τετάρτης (29-12-2021) έως 10:00′ ώρα της Παρασκευής (31-12-2021).

kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • ΡΕΖΙΛΙ
    2ΜΕΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ-ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.