kozan.gr: Σχεδόν 19% το ποσοστό των θετικών δειγμάτων των χθεσινών (29/12) ελέγχων μαζικών δειγματοληψιών από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στην Πτολεμαίδα – Τα αποτελέσματα στην Κοζάνη και την υπόλοιπη Δ. Μακεδονία – Πόσα αφορούν σε άνδρες & πόσα σε γυναίκες καθώς και σε τι ηλικίες

30 Δεκεμβρίου 2021
12:01

Σχεδόν 19% το ποσοστό των θετικών δειγμάτων των χθεσινών (29/12) ελέγχων μαζικών δειγματοληψιών από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στην Πτολεμαίδα – Τα αποτελέσματα στην Κοζάνη – Πόσα αφορούν σε άνδρες & πόσα σε γυναίκες καθώς και σε τι ηλικίες

 ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΚΟΖΑΝΗ
425 rapid test με 59 θετικά (13.88%) αφορούν σε 34 άνδρες και 25 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 24 έτη

ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
241 rapid test με 45 θετικά (18.67%) αφορούν σε 20 άνδρες και 25 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 21 έτη

ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΚΑΣΤΟΡΙΑ
325 rapid test με 39 θετικά (12%) αφορούν σε 20 άνδρες και 19 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 25 έτη

 ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΓΡΕΒΕΝΑ
231 rapid test με 24 θετικά (10.39%) αφορούν σε 10 άνδρες και 14 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 22 έτη

ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΦΛΩΡΙΝΑ
290 rapid test με 46 θετικά (15.86%) αφορούν σε 23 άνδρες και 23 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 24 έτη

ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΚΑΠΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
255 rapid test με 22 θετικά (8.63%) αφορούν σε 8 άνδρες και 14 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 28 έτη

7 σχόλια

  • Το πόσοι είναι εμβολιασμένοι και ανεμβολιαστοι ποτε θα το αναφέρουν; μας τα πρήξατε, κάναμε 18 δόσεις για την ελευθερία μας και εγώ το μόνο που βλέπω είναι εμβολιασμένοι και από το δικό μου κυκλο που ξέρω να κολλάμε. Πείτε και καμιά αλήθεια ρε φερέφωνα.

    • Μας έπεισες από τα γραφόμενα σου ότι είσαι εμβολιασμένος . Ποιον δουλεύεις ρε φίλε ? Και σε τελική για εσένα τι έχει σημασία να μην κολλήσεις ή να μην νοσήσεις σοβαρά ή ακόμα χειρότερα να μην χαιρετήσεις ? Το εμβόλιο σε προστατεύει να μην νοσήσεις και ακόμα περισσότερο να μην αποδημήσεις εις κύριον .

    • Με την δύναμη της στατιστικής μπορούμε να σας παρουσιάζουμε μόνο τα νούμερα που μας βολεύουν, με τον τρόπο που μας βολεύουν για να συντηρείται φυσικά και η εικόνα της κατάστασης που μας βολεύει.
      Με την τωρινή κατάσταση το νούμερο που ζητάτε δεν δύναται να παρουσιαστεί καθότι δεν βοηθάει στην εικόνα που θέλουμε να έχετε ως πολίτες και γι’ αυτό δεν θα παρουσιαστεί έως ότου πετύχουμε κάποιο βολικότερο.
      Αναμείνατε στο ακουστικό σας για περισσότερες πληροφορίες για το ραντεβού με την 4η ενισχυτική δόση (booster).
      Και για φύγουμε λίγο από το χαβαλέ, αν κάποιος ακόμη θεωρεί πως η ελευθερία του θα επανέλθει με κάποια από τις πολλές ακόμη (όπως φαίνεται) δόσεις απλά εθελοτυφλεί.
      Καλές γιορτές με υγεία

    • Εσύ πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι με το εμβόλιο δεν κολλάς;

      ποτέ δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο.

      Το γεγονός ότι οι ηλικίες είναι μικρές δείχνει ότι οι περισσότεροι δεν έχουν κάνει εμβόλιο

      Μπορεί να ξέρεις πολλούς γνωστούς που έχουν κάνει και κολλήσει αλλά στο συνολικό δείγμα η κατάσταση αλλάζει.

      Και αν κάνουμε όλοι το εμβόλιο θα κολλάνε πάλι μόνο εμβολιασμενοι.

      Η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας

  • Όλα τα θετικά κρούσματα ανήκουν σε πιτσιρικαρία 20-25 ετών, που τριγυρνάνε στα μπαράκια, δεν προσέχουν και δεν φορούν μάσκες. Μεγάλοι επαναστάτες μιλάμε, πολύ μαγκιά, έχω πάθει πλάκα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.