Αναδασμός Σισανίου – Για πρώτη φορά αναδασμός και διαδικτυακά (γράφει ο Τσιόγκας Δημήτρης)

3 Ιανουαρίου 2022
09:23
Για πρώτη φορά στην χώρα μας, αναδασμός πραγματοποιείται και διαδικτυακά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που πήραν την πρωτοβουλία, αξιοποιώντας την πρότασή μου, να υλοποιήσουν την διαδικασία του αναδασμού μέσω του διαδικτύου, με άριστα αποτελέσματα όπως φαίνεται από την συμμετοχή των απανταχού Σισανιωτών, που σίγουρα θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση και εργαλείο και για άλλες περιφερειακές ενότητες της χώρας.
Θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε η όλη διαδικασία να διέπεται από διαφάνεια και δικαιοσύνη και χαιρόμαστε που θα μπορέσουν όλοι οι χωριανοί μας, σε όποιο μέρος του πλανήτη και αν ζουν, να συμμετάσχουν σαν να είναι στο Σισάνι.
Σκοπός μας είναι η επόμενη μέρα να μας βρει με ένα καλύτερο κτηματολόγιο και για αυτό περιμένουμε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κύριο Κασαπίδη, όπως έκανε και στους Κομνηνάδες Καστοριάς (28 Σεπτεμβρίου 2021), να υπογράψει ανάλογη σύμβαση που να αφορά στην κατασκευή παράλληλων έργων αναδασμού στο αγρόκτημα αναδασμού Σισανίου, που να αναφέρεται σε εργασίες διάνοιξης, αμμοχαλικόστρωσης αγροτικών δρόμων, κατασκευής τεχνικών έργων και μέριμνα για τον καθαρισμό των συνόρων των αγροτεμαχίων από τις μεγάλες ποσότητες πετρών που υπάρχουν εδώ και αιώνες, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν στα αποστραγγιστικά έργα.
Τέλος, είμαι σίγουρος πως με με την υλοποίηση των άλλων έργων που εξαγγέλθηκαν για το Σισάνι, αν προσθέσουμε σ΄ αυτά και την ανάγκη για τη διαμόρφωση παρακείμενου αγροκτήματος της Ιεράς μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου για αθλοπαιδιές και την αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου έτσι ώστε να γίνει επισκέψιμος από σχολεία και όχι μόνο, να γίνει το Σισάνι, σε συνδυασμό με το φυσικό του κάλλος, τους μνημειακούς και θρησκευτικούς χώρους του, προορισμός ψυχικής ανάτασης.
Εύχομαι σε όλους το 2022 να φέρει υγεία, ευημερία και ευτυχία.
Το μέλος της επιτροπής
Τσιόγκας Δημήτρης

Ένα σχόλιο

  • Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν παρόλα τα προβλήματα. Οι δύσκολες ημέρες που περνάμε απαιτούν Πραγματική και Ειλικρινή Αγάπη, Πρόνοια και Ενδιαφέρον για το συνάνθρωπό μας. Το μετερίζι μας ως Δημόσιοι Λειτουργοί επαυξάνει την ανάγκη αυτή. Καλές γιορτές και Ανεπαίσχυντο και Ειρηνικό Νέο Έτος. Με εκτίμηση Ευθύμιος Αθ. Μπατιάνης, Γεωπόνος-Οινολόγος M.Sc., Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.