Βαδίζουν προς τον τελικό και προς το 1ο ή 2ο σκαλί του βάθρου οι Κορασίδες του Εθνικού

5 Ιανουαρίου 2022
08:37

Βαδίζουν προς τον τελικό και προς το 1ο ή 2ο σκαλί του βάθρου οι Κορασίδες του Εθνικού, μετά την επιβλητική νίκη επί του Ζαφειράκη Νάουσας.

        Τα κορίτσια μας έδειξαν επιτέλους τις δυνάμεις τους και πέτυχαν μια σπουδαία, επιβλητική, όσο και ευρεία νίκη. Οι σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα, οι καίριες αποκρούσεις, οι γρήγορες αντιδράσεις, η ταχύτητα στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά και η υπομονή στην επίθεση, ήταν τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στον Εθνικό με τελικό σκορ 26-16.

        Μένει το αποτέλεσμα του αυριανού τελικού για να καθοριστεί το χρώμα του μεταλλίου που θα κατακτήσουν οι Κορασίδες μας. Αντίπαλος το Πανόραμα, που κέρδισε στον 2ο ημιτελικό τον αποδυναμωμένο εξαιτίας του κορονοϊού, Πανελλήνιο.

        Καλή επιτυχία!.

2 σχόλια

  • Μπράβο στις αθλήτριες, στους ανθρώπους του Εθνικού και τους προπονητές!! Για ακόμη μία χρονιά ο Εθνικός χαρίζει στην πόλη μας σπουδαίες διακρίσεις!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.