kozan.gr: Δύο χρόνια μετά το συνέδριο για την ενέργεια στην Πτολεμαίδα – “Γελάνε και οι πέτρες” με τα όσα έλεγε τότε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας – Τέτοιες κυβιστήσεις (κωλοτούμπες) ούτε ο Ιωάννης Μελισσανίδης

5 Ιανουαρίου 2022
09:00

Δύο χρόνια μετά το συνέδριο για την ενέργεια στην Πτολεμαίδα. “Γελάνε και οι πέτρες” με τα όσα έλεγε τότε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας. Τέτοιες κυβιστήσεις (κωλοτούμπες) ούτε ο Ιωάννης Μελισσανίδης. Τότε για εκείνον δεν υπήρχαν ούτε φωτοβολταϊκά, ούτε οι διεθνείς εξελίξεις, ούτε τίποτα. Τότε δεν υπήρχε η χαριτωμένη φράση, “είτε μας αρέσει είτε όχι”, που χρησιμοποιεί, επαναλαμβανόμενα, ο ίδιος σήμερα, για να “αποστομώσει”, με το νου του, όσους αμφισβητούν τα λεγόμενά του. Εκείνος έκανε λόγο για καταστρεπτικές συνέπειες για τον τόπο, για μια περιοχή που θα ερημώσει, για αποφάσεις που δεν πρέπει να προχωρήσουν, για το τι μας έχει διδάξει η εμπειρία από την απολιγνιτοποίηση σε άλλες περιοχές, για αποφάσεις που δεν πρέπει να προχωρήσουν, για ανεπάρκεια χωροταξικού σχεδιασμού κ.α. Ένα άκρως διδακτικό βίντεο και προς μελέτη για το πως μπορεί κάποιος να αλλάξει τόσο εύκολα άποψη για όλα, νομίζοντας πως μπορεί να υποτιμά τη νοημοσύνη όλων των υπολοίπων. Ας μην εκπλήσσονται λοιπόν πολλοί για τη μεταστροφή του σημερινού Δημάρχου Κοζάνης και σε άλλα ζητήματα. Όπως αποδεικνύεται εξειδικεύεται στις κυβιστήσεις.

 

21 σχόλια

  • Η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά ?
    Η εκδήλωση για τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου η οποία θα μείνει αξέχαστη σε όσους ήμασταν εκεί. Καλέστηκε να καταθέσει στεφάνι ο δήμαρχος Κοζάνης αλλά δεν υπήρχε στεφάνι.

  • Ναι αλλά τότε δεν είχε γνωστή ακόμη η γνωστη υπόθεση με τα Φωτοβολταικά τώρα είναι αλλιώς. Τριάδα ομοούσια και αδιαίρετος

  • Ήταν μια ανεπανάληπτη στιγμή αυτή με το στεφάνι, μας έδειξε πώς δουλεύονται στο δήμο, εεε πως δουλεύουν ήθελα να πω. Αλλά ας περάσουμε στο σημερινό μας θέμα. Ο συγκεκριμένος έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, ειλικρινά θα ήθελα να είμαι από κάπου έστω και για πέντε λεπτά και να δω τι του λένε οι σύμβουλοι οι φίλοι οι συγγενείς του για το πώς έχει διαχειριστεί τα τόσα θέματα. Κοιτάξτε, για να είμαστε και δίκαιοι, για το θέμα απολιγνητοποιηση, μεταξύ μας τώρα δεν περιμέναμε και πολλά από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, γιατί δεν μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί. Όλοι αυτοί υλοποιούσαν όσο αφορά τα μεγάλα έργα, οράματα των άλλων, βλέπε τηλεθέρμανση και βιολογικό καθαρισμό, οκ ναι τους δίνω τα υπόλοιπα αλλά υπήρχε και η εποχή που έτρεχε το χρήμα τα κονδύλια Κάιντα έργα από ΕΕ σε αφθονία. Τώρα γιατί ξεφύγαμε λίγο, έλεγε πολλά που τώρα έχει αναιρέσει γιατί πίστευε ότι είτε μας αρέσει είτε όχι αυτό θα ξεχαστεί, έλα μου όμως που το kozan.gr δεν ξεχνάει και μπράβο του. Το ζήτημα είναι ένα, πείτε μια στιγμή που μπορούμε να πούμε ναι ο μαλουτας τα έκανε σωστά όπως έπρεπε. Εδώ έχουμε θέμα γιατί δεν γίνονται ούτε τα αυτονόητα. Ο πήχης έχει πέσει πολύ. Η λύση είναι μία, παραίτηση να σωθεί ο τόπος που ζούμε.

    • Γιατί τόσο μένος ;;;
      Υπάρχει κάτι άλλο???
      Καί όσο αφορά τα έργα με τα λεφτά που πέσανε ας δεις την τετραετία 2010-2014 !!! Ο ίδιος δήμαρχος ήταν!!!!

    • Τα αυτονόητα δε γίνονται γιατί οι αντιδήμαρχοι είναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Μόνο σχόλια δεξια και αριστερά , φωτογραφίες και εργο ΜΗΔΕΝ. Μόνο το προσωπικό τους προφίλ, τίποτα για τον πολίτη. Το κακό της μικρής κοινωνίας είναι ότι ψηφίζουμε με προσωπικές σχέσεις και όχι με βιογραφικά (δεν εννοώ μόνο τα πτυχία, που είναι απαραίτητα, αλλά και την προσφορά στην κοινωνία .. όχι προεδριλίκια σε συλλόγους κλπ.).

      • Μάλλον σε τσούζει αλλά για να μην ξεχνιόμαστε κουκλίτσα μου. Ήθος ξέρεις τι σημαίνει; Ειρωνεύεσαι κιόλας ουρδα. Ε ουρδα.

        • Διακρίνω εκνευρισμό και ειρωνία. Απολίτικο σε είχα. Τωρα είσαι και νευρικός. Σταματα να σχολιάζεις γιατί εκτίθεσααι.

  • Άκουσα με προσοχή για πρωτη φορά την τοποθέτηση του κ Μαλούτα. Είναι μια γενική τοποθέτηση με επισημάνσεις και απόψεις γνωστές, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν υπάρχει κυβίστηση. Δεν υπάρχει μετακίνηση στην αποψη του. Κυβίστηση είναι η γνώμη του Τόπος να Ζεις που κραύγαζε για απολιγνιτοποίηση και τώρα ψελλίζει ότι δεν είμαστε έτοιμη. Κυβίστηση είναι το σκησιμο των μνημονίων του Αλέξη, τα λεφτά υπάρχουν του Γιωργάκη. Ο Μαλούτας είναι αυτός που είναι. Λάθη κάνει. Κυβιστήσεις δεν κάνει. Το κακό είναι ότι κορυφαία στελέχη του προτιμούν τις κυβιστήσεις και αδυνατούν να παράξουν έργο,κι ας κάνουν και λάθη.

    • Ρε φιλε με ολο το σεβασμο γιατι απο τα γραφομενα σου φαινεσαι και ομορφωμενος αυτα που γραφεις δεν πειθουν ουτε τον πιο φανατικο του ΜΑΛΟΥΤΑ. Η ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ τρεμει μην της φαει τη φημη ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ μετα απο αυτο το βιντεο

  • Ο ανιψιος παραμενει διευθυντης του γραφειου της γνωστης εταιριας στην κοζανη, οι κορες επενδυσαν, τα παδια των αντιδημαρχων επενδυσαν, οι αντιδημαρχοι το ιδιο, τα παιδια των φιλων κοκ απλα , διαφανα και ταπεινα

  • Αυτή είναι και ήταν η αξία αυτών που διοικούν τον Δήμο
    Ανύπαρκτοι κυριολεκτικά και μεταφορικά
    Συνυπεύθυνοι και μεις που τους ψηφίσαμε

  • Ανήψια και θυγατέρες όλοι τακτοποιημένοι. Αυτή είναι η μοναδική έγνοια του ανθρώπου του τιτλοφορείται σαν Δήμαρχος. Η πασιφανής αδιαφορία για ότι έχει να κάνει με το ρόλο (και όχι τον τίτλο) του Δημάρχου είναι γνωστή εδώ και καιρό και δυστυχώς συμπαρασύρει τους δυο τρεις άξιους που μπορεί να έχει αυτή η δημοτική αρχή. Δεν πρόκειται να ξαναβγεί κανένας τους στο προσκήνιο καθώς είναι όλοι συνυπεύθυνοι για τη στάση του τιτλοφορούμενου Δημάρχου και την κατάντιαι της πόλης.

    • Να αναλάβουν όλοι στον δήμο τις ευθύνες τους, δεν γίνεται ο κάθε ‘Μαλουτας’ να βολεύει δικούς του ανθρώπους κ στο συμβούλιο να πετάνε χαρταετό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.