Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης: Παρατείνεται η αναστολή επισκεπτηρίου έως νεωτέρας απόφασης σε όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου (σύμφωνα με τις τελευταίες ισχύουσες διατάξεις) – Ειδικές άδειες συνοδών (προσοχή όχι επισκεπτών) νοσηλευόμενων ασθενών, θα δίδονται μόνο από τον θεράποντα ιατρό και θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

5 Ιανουαρίου 2022
15:51
Κανένα σχόλιο

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ

Α. Δεν επιτρέπονται οι συνοδοί σε κλινικές COVID-19

Β. Για τα τακτικά ιατρεία: Ένας συνοδός ανά ασθενή

  1. Ο συνοδός που είναι πλήρως εμβολιασμένος (>14 ημέρες) ή έχει νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο ΔΕΝ υπόκειται σε διαγνωστικό έλεγχο

  2. Ο μη εμβολιασμένος ή μη νοσήσας συνοδός υπόκειται σε rapid test (πραγματοποιημένο εντός 48 ωρών πριν την είσοδο στο χώρο του Νοσοκομείου)

Σε κλινικά τμήματα (πλην COVID): Ένας συνοδός (όχι επισκέπτης) ανά νοσηλευόμενο ασθενή

  1. Ο συνοδός που είναι πλήρως εμβολιασμένος (>14 ημέρες) ή έχει νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο υπόκειται σε rapid test (πραγματοποιημένο εντός 48 ωρών πριν την είσοδο στο χώρο του Νοσοκομείου) και δεν εξέρχεται εκτός του Νοσοκομείου.

  2. Ο μη εμβολιασμένος ή μη νοσήσας συνοδός υπόκειται σε PCR (πραγματοποιημένο εντός 48 ωρών πριν την είσοδο στο χώρο του Νοσοκομείου)

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από τις παραπάνω υποχρεώσεις ελέγχου (επίδειξη test) εξαιρούνται οι συνοδοί που προσέρχονται στο ΤΕΠ (ένας συνοδός)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

  1. Ασθενείς που προσέρχονται για εξέταση δεν υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο.

  2. Ασθενείς που προσέρχονται για επεμβατική ή απλή εξέταση, που ενδέχεται να προκαλέσει αερόλυμα, υπόκεινται σε PCR ή rapid test (πραγματοποιημένο εντός 48 ωρών πριν την εξέταση)

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τήρηση ελάχιστης απόστασης 1,5 μέτρου (πλην της διενέργειας ιατρικών πράξεων)

Απαγορεύεται η είσοδος σε ιατρικούς επισκέπτες μέχρι νεωτέρας.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους και συνιστάται η χρήση μάσκας υψηλής προστασίας FFP2/KN95 ή διπλής χειρουργικής μάσκας.

Εκ της Διοικήσεως

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.