kozan.gr: Μιχαήλ Δουλγεράκης (Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής νοσοκομείου Μαμάτσειου): “Κάτω τα χέρια λοιπόν από το Ιατρονοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό”

11 Ιανουαρίου 2022
15:50
Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται δυστυχώς συνάδελφοι το φαινόμενο έντονης και εύκολης στοχοποίησης του ιατρονοσηλευτικου προσωπικού, προδήλως; με ανώνυμες η επώνυμες και αβάσιμες αγωγές, καταγγελίες,αναφορές του τύπου “πήγα στο Νοσοκομείο και με έδιωξαν, δεν με εξέτασαν,η περίμενα ώρες” και απειλές του τύπου “εγώ σε πληρώνω ρε, ξέρεις ποιός είμαι γω και άλλες τέτοιες ύβρεις” Δεν ξέρω δυστυχώς ειλικρινά ποιος ευθύνεται για όλα αυτά,το μόνο πού ξέρω είναι ότι αυτοί οι συνάδελφοι δεν έχουν καμία ομπρέλα προστασίας και ασφάλειας!!
Όποιος έχει το θάρρος και την εντιμότητα ας κάνει επώνυμα καταγγελίες ονομαστικά για συναδέλφους και όχι γενικά και αόριστα…
Κάτω τα χέρια λοιπόν από το Ιατρονοσηλευτικο και λοιπό προσωπικό,τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που εδώ και 2 χρόνια δίνουν έναν άνισο αγώνα με τον αόρατο εχθρό για να σώσουν εσάς υπό αντίξοες συνθήκες πολλές φορές θυσιάζοντας τους ίδιους τους εαυτούς τους για να πάρετε εσείς όλοι την Ζωή σας πίσω..
Ντροπή και μόνο θλίψη αισθάνομαι!

19 σχόλια

  • εχετε σαν αλλοθι τα 2 χρονια του κορονοιου δυστυχως δεν υπαρχει η δεουσα αντιμετωπιση των ασθενων απο το προσωπικο του νοσοκομειου ψαχνεις γιατρους δεν τουσ βρισκεις παιρνεις τηλ να σ ενημερωσουν για σθενη με κορονοιο που νοσηλευεται εισαι στην αναμονη τα ξερουν ολοι αυτα αλλα δεν μιλαει κανει ουτε περιφερειαρχης[ανυπαρκτος} ουτε δημαρος(θελει και καινουργιο νοσοκομειο σ αυτο δεν ξερει τι γινεται φαντασου στο καινουργιο} ουτε βουλευτες{μακρια κι αγαπημενοι}

    • Αν εσυ εισαι γιατρος τοτε εγω ειμαι πιλοτος F15.Μαλλον δεν εχεις δουλεια και θελεις να βλαψεις το νοσοκομειο.Πρωτη φορα βλεπω ανωνυμο Ιατρο να κανει καταγγελια.Τι φοβασαι;γραψε το ονομα σου να πιστεψω κατι απο αυτα που γραφεις.Ανωνυμα σου λεω κι εγω ανωνυμα πως ψευδεσαι.Εγω. οσες φορες πηγα στο Μαματσειο εξυπηρετηθηκα κι ας ειμαι και απο χωριο και μαστορας.

  • Είστε απαράδεκτοι, είμαι γιατρός κι έχω τον άνθρωπο μου εκεί μέσα, δεν είπα σε κανέναν τι είμαι για να δω τι θα κάνουν! Η αγένεια δεν έχει όριο, έχουμε δεχθεί ύβρεις, λάθη πολλά από το προσωπικό, μόνο λίγοι αξίζουν και προσπαθούν εκεί μέσα! Αν δεν αγαπάτε τον συνάνθρωπο και είστε αναίσθητοι να παραιτηθείτε και να κάνετε τίποτα άλλο! Έλεος πια, άκουγα ενα σωρό άσχημα και δεν το πίστευα, τελικά τα βίωσα στο πετσί κι εγώ! Οι εφημερεύοντες τα βράδια δεν πατάνε το πόδι τους να ελέγξουν τον άρρωστο, υπήρξαν κρούσματα στις κλίνες και δεν απομονώνουν τους ευάλωτους ούτε να αλλάξουν δωμάτιο ούτε να απολυμάνουν! Και να ταν μόνο αυτά! Κλείστε το μαγαζάκι

        • ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ.ΕΣΥ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΙΑΤΡΟΣ; ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ 21:47 ,”ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΚΑΝΩ”ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΑΤΡΟΣ.ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο Ι.Σ.ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ.

          • Καταρχάς δεν είμαι το ίδιο άτομο που έγραψε ιατρός στο 1ο σχόλιο. Μάθε να διαβάζεις. Κατά δεύτερον μόλις πήρα το πτυχίο μου, δεν έχω κάνει ειδικότητα. Τρίτον, έχω τον άνθρωπο μου μέσα και το μόνο που με νοιάζει είναι να λάβει την αντιμετώπιση που πρέπει. Αλλά αυτά που είδαν τα μάτια μου δεν περιγράφονται! Σου εύχομαι να μη χρειαστείς να νοσηλευτείς εσύ ή κάποιος δικός σου και σου κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Και φυσικά δεν τσουβαλιάζω όλο το προσωπικό, αλλά δυστυχώς τα φάουλ είναι πολλά. Θα μου επιτρέψεις από την εμπειρία αυτή να έχω τη γνώμη μου. Τέλος, ας με ψάξει όποιος θέλει. Παρεμπιπτόντως, κάνε μια βόλτα κάποια στιγμή σε ενα πανεπιστημιακό νοσοκομείο μετά το μαμάτσειο, θα καταλάβεις

  • Συμφωνω απολυτα γιατρε.Ας σταματησουν αυτου του τυπου οι απειλς,γιατι στο τελος θα μεινουμε χωρις γιατρους κι ολοι στο ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ τρεχουμε.Αυτη η απειλη”εγω σε πληρωνω”την οποια ετυχε καποτε να ακουσω απο συνοδο ασθενη, με τα ιδια μου τ`αφτια,σπαει κοκκαλα.

  • Εσείς βγαίνετε κάθε λίγο και μας κοτσάρετε μια δήλωση σας θιγμενος, ο κοσμος εχει δει με τα ματια του την αντιμετωπιση του προσωπικού, ξερουμε οτι τπαρχει προβλημα στο εσυ και στο μαματσειο, καντε ομως κατι γι αυτο, βγειτε στους δρομους μαζι μας και παραπονεθειτε να στηριχτει το νοσοκομειο, κινειστε διαδικασιες πιεστε πολιτικους και διοικησεις! Αν και το προβλημα δεν βρισκεται μονο εκει! Αφηστε τα σαιτ και καντε αγωνα για να μαστε μαζι σας

  • οπως ακριβωσ σου το λενε.ο κοσμος σε πληρωνει.αν δεν σαρεσει που εισαι στο δημοσιο σηκωνεσαι και φευγεις.απλο ειναι..οσο εισαι εκει μεσα θα κανεισ οτι σε πει η πολιτεια καιοπωσ σου το πει..αλλιωσ απλα σηκωνεσαι και φευγεις..εσυ και ολοι οι δ.υπαλληλοι δεν το το καταλαβαινουν αυτο..

  • Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται λέει ο λαός όπως επίσης και όπου καπνός και φωτιά.. οποίος είναι καθαρός δεν χρειάζεται να δικαιολογείτε.. Αν δικαιολογείτε συνεχώς κάτι δεν πάει καλά.. Καπνίζει…

  • Εντάξει,δεν είστε όλοι ίδιοι και μην αναλαμβάνετε τις παθογένειες του Μαματσειου,αλλά διορθώστε,αφού,πρώτα,αντικειμενικά ερευνήσετε.Γατί, η τραυματική μου εμπειρία με αγαπημένο συγγενικό μου πρόσωπο δεν ξεπερνιέται,που αφέθηκε χωρίς μια προσπάθεια ανακούφισης ενός μαρτυρικού τέλους.Χωρίς κανέναν δίπλα της.Οχι δεν ξεχνώ.

  • Να ζητήσετε και εσείς ακαταδιωχτο όπως οι καλύτεροι ειδικοί του κόσμου που είναι αυτοί της Ελλάδος . Ειδικός για ιούς ο πλαστικός χειρουργός . Έτσι θα πειστεί ο κόσμος να εμβολιαστεί .

    • ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ;ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

      • Πως είναι δυνατόν η επιστήμη να είναι διαφορετική στην Ιταλία στη Γερμανία στην αγλλια αλλά και σε άλλες χώρες; πως γίνεται σε άλλες χώρες το πιστοποιητικό νοσησης να έχει 6μηνη η 9μηνη διαρκεία και στην Ελλάδα 3; πως γίνεται το πιστοποιητικό εμβολιασμου στην Ελλάδα να διαρκεί 7μηνες και στη Ε. Ε 9μηνες; πως γίνεται αλλού ή καραντίνα να διαρκεί 14 μέρες αλλού 10 και αλλού 5!!! Η επιστήμη πάντα προχώρα δια της αμφισβήτησεως.. Αλλιώς ακόμα θα πιστεύαμε πως η γη είναι επίπεδη!! Τι δεν είναι; Συγνώμη κιόλας με το συμπαθειο.

        • Γιατι πιστευεις πως η γη ειναι σφαιρικη;Στο νοτιο πολο πως σταματουν οι ανθρωποι με το κεφαλι κατω;δηλ.αναποδα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.