Το μήνυμα της πρώην Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Π. Αμανατίδου: “Η Πολεοδομία, μπορεί να έκλεισε για εμένα θεσμικά, εντούτοις εξακολουθώ να πιστεύω ότι η άσκηση ορθής Πολεοδομικής Πολιτικής αποτελεί το πρωταρχικό και βασικό μέσο ανάπτυξης”

12 Ιανουαρίου 2022
16:11

Ως απερχόμενη Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Κοζάνης εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους Αντιδημάρχους. Τους εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία. Επίσης, εύχομαι στον νέο Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, δηλώνοντας ότι θέτω στη διάθεσή του τις γνώσεις και την εμπειρία επί πολεοδομικών θεμάτων που απέκτησα κατά τη διετή εντατική άσκηση των καθηκόντων μου ως οικεία αντιδήμαρχος. Είμαι πεπεισμένη πως στο άμεσο χρονικό διάστημα θα εκδοθεί επιτέλους το Προεδρικό Διάταγμα έγκρισης της Ε’ Πολεοδομικής Ενότητας, θα ενταχθεί ο Δήμος στο πρόγραμμα πολεοδομικών μεταρρυθμίσεων (ΤΠΣ) και θα προχωρήσει η ψηφιοποίηση του αρχείου των παλαιών οικοδομικών αδειών, κατευθύνσεις προς τις οποίες εργάστηκα με αφοσίωση.
Η Πολεοδομία, μπορεί να έκλεισε για εμένα θεσμικά, εντούτοις εξακολουθώ να πιστεύω ότι η άσκηση ορθής Πολεοδομικής Πολιτικής αποτελεί το πρωταρχικό και βασικό μέσο ανάπτυξης, που περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη ο Δήμος μας λόγω απολιγνιτοποίησης, οπότε θα εξακολουθήσω με ζήλο και αποφασιστικότητα να εργάζομαι προς την κατεύθυνση αυτήν.
Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω όλα τα υπηρεσιακά στελέχη της Πολεοδομίας για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, για τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία τους, καθώς και για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο μου. Τους ευχαριστώ από καρδιάς.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Μιχαηλίδη και το Δήμαρχο Κοζάνης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου και για τη συνεργασία μας.

7 σχόλια

  • Καλό είναι όταν φεύγουμε από μια θέση να κάνουμε και έναν απολογισμό για να ξέρουν οι πολίτες τι κάναμε στην καρέκλα που καθόμασταν.

  • ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ .ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΜΕ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΔΗΜΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

    • τι επεκτασεις να γινουν ήδη τα ορια των οικισμων ειναι ξεχειλωμενα οι οικισμοι είναι στασιμοι καλα καλα οι δυο πολεις του νομου κ δεν επεκτεινονται

  • Μήπως εκτός από το μήνυμα να κάνετε και έναν απολογισμό όπως συνηθίζεται; Ένα δελτίο τύπου να μας παρουσιάσετε τις γνώσεις και την εμπειρία σας επί πολεοδομικών θεμάτων σχετικά με τον Δήμο μας. Με σεβασμό, μία ψηφοφόρος σας.

  • Η πιο ανύπαρκτη Αντιδήμαρχος. Δεν μιλούσε ποτέ και πάντα ψήφιζε ναι σε όλα.Αυτοί όλοι τους έχουν καεί πολιτικά.ΑΜπραβο στα παιδιά που ανεξαρτητοποιηθηκαν και έδειξαν το πρόσωπό τους.

  • Είστε νομικός, είναι δυνατόν να μην υπάρχει απολογισμός των πεπραγμένων σας; Πως θα αξιολογηθείτε από την κοινωνία; Δεν το πάτε καλά..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.