kozan.gr: Tην οικονομική στήριξη, μ’ ένα ποσό της τάξεως των 5000 ευρώ, για την καθεμία από τρεις ομάδες (ΑΕΠ, Κοζάνη & Καλλιράχη), που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου, ζήτησε ο Κ. Μιχαηλίδης από την ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας – Σφοδρή αντίδραση από τον Δήμαρχο Σερβίων Χ. Ελευθερίου: “Διαφωνώ κάθετα. Ή θα επιχορηγήσουμε όλα τα σωματεία μ’ ένα μικρό ποσό ή κανέναν. Πίσω από την Κοζάνη είναι η Kiefer. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να χρηματοδοτήσουμε Ανώνυμες εταιρείες. – Αντίθετοι, όπως το θέμα τέθηκε από τον Κ. Μιχαηλίδη, το σύνολο των Δημάρχων (Βίντεο)

17 Ιανουαρίου 2022
12:52

 

Tην οικονομική στήριξη, μ’ ένα ποσό της τάξεως των 5000 ευρώ, για την καθεμία από τις τρεις ομάδες (ΑΕΠ, Κοζάνη & Καλλιράχη), που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου, ζήτησε ο Κ. Μιχαηλίδηςαπό την ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, κατά τη σημερινή διάρκεια της συνεδρίασης του οργάνου. Σφοδρή αντίδραση, στη συγκεκριμένη πρόταση, από τον Δήμαρχο Σερβίων Χ. Ελευθερίου: “Διαφωνώ κάθετα. Ή θα επιχορηγήσουμε όλα τα σωματεία μ’ ένα μικρό ποσό ή κανέναν. Πίσω από την Κοζάνη είναι η Kiefer. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να χρηματοδοτήσουμε Ανώνυμες εταιρείες”. Εκτός του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου όλοι οι υπόλοιποι δήμαρχοι, που έλαβαν το λόγο, ανέφεραν πως δεν μπορεί να γίνει αυτό μόνο για τρία σωματεία καθώς υπάρχουν κι άλλα ιστορικά σωματεία και σε άλλα αθλήματα και το θέμα θα ταν καλό να έρθει προς συζήτηση συνολικά, επισημαίνοντας πως υπάρχει ο κίνδυνος να ανοίξει ο “Ασκός του Αιόλου” και τα αιτήματα να έρχονται σωρηδόν κι από άλλα αθλητικά σωματεία. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr:

34 σχόλια

  • Ευτυχώς που υπάρχει η Kiefer να πληρώνει τα πάντα και έχει ομάδα η Κοζάνη, γιατί αν περιμένουμε από κρατικοδίαιτους να στηρίξουν τον αθλητισμό, φέξε μου και γλύστρησα!!!!!!! Ας πάει μια βόλτα να δει πως είναι το γήπεδο της Κοζάνης που δεν έχει καν προδιαγραφές για πρόσβαση στις κερκίδες από ΑΜΕΑ. Δε συζητάμε για τουαλέτες κλπ.

    • Ο δήμος Κοζάνης μισθώνει τις εκτάσεις του για 25 ευρώ το στρέμμα. Οι εταιρείες φωτοβολταϊκών μισθώνουν με 200 ευρώ το στρέμμα. Έως σήμερα μίσθωσε πάνω από 5.000 στρέμματα.Με απλά λόγια ο δήμος εισπράττει 125.000 ευρώ ενώ θα μπορούσε να εισπράξει 1.000.000 ευρώ. Αυτά δεν έγιναν μόνα τους.

  • Έγω λέω να δώστε κανά 200 χιλιάρικα ακόμα για να τυπώσετε τουριστικούς χάρτες μιας και δεν έκαναν δουλειά οι πρώτοι αν κρίνουμε από τα άδεια ξενοδοχεία σε όλη την περιφέρεια!

    • Ελευθερίου είσαι ΜΑΓΚΑΣ. Σε θέλουμε δήμαρχο Κοζάνης γιατί με τους γρεβενιωτες, τους ποδοσφαιριστές και τον εκπρόσωπό τους δεν υπάρχει μέλλον

  • αν και η πρόταση του κυρίου μιχαηλίδη είναι απαράδεκτη
    ο κύριος δήμαρχος σερβίων καλό είναι να μην μιλάει για θλητισμό
    τόσα χρόνια δεν είχε ασχοληθεί και το τμήμα στίβου στα Σέρβια άκμαζε
    με το που ασχολήθηκε απλά χάσαμε την πρωταθλήτρια μας και τον προπονητή και απλά ρήμαξε το τμήμα στίβου!

    Επιτέλους αν πρέπει να δώσουν επιχορήγηση κάπου ας δώσουν στα αθλητικά σωματεία στα χωριά

  • Προτιμώ τα χρήματα που δίνονται σε δημοτικά τέλη και φόρους να πηγαίνουν σε άλλους σκοπούς.
    Αν θέλω να ενισχύσω τις ομάδες θα πάω να τις παρακολουθήσω στο γήπεδο και να πληρώσω εισιτήριο.
    Τέλος, αν επιζητάτε την ψήφο αυτών που ασχολούνται με αυτές τις ομάδες, θα χάσετε τη δικιά μου.

  • Τραγικός για ακόμα μια φορά. Είναι θέμα της ΠΕΔ η ενίσχυση αθλητικών σωματείων; Κυριάκο αντί να ζητάς πεντοχιλιαρα από δημόσιους φορείς μπορείς να βρεις ένα χορηγο να τα βάλει. Αλλά την απάντηση την ξέρεις από τον ιδιώτη. Να ενισχύσει κάποιος ομάδες Γ’ εθνικής ενω μπορεί κάλλιστα να βρει ομάδα άλλης περιοχής, με πολύ κόσμο στο γηπεδο και να κάνει τη διαφήμισή του.ποσο δημόσιοι υπάλληλοι μπορεί να είστε..

  • Συγχαρητήρια κύριε Ελευθερίου !! Ντροπη Μιχαηλιδη ..Τα λεφτά μας δε θέλουμε να πάνε σε καμία ανώνυμη εταιρεία δώσε από την τσέπη σου αν θες

  • Ρε συ Κυριάκο είσαι απίστευτος! Θα μας τρελάνεις όλους! Αλήθεια με εκείνες τις κερκίδες στο στρατιωτικό που έλεγες ότι θα τις βάλεις σε δυο βδομάδες τι έγινε? 2,5 χρόνια πέρασαν, φάγαμε μεγάλη φόλα!!!

  • Πρέπει να ντρέπεσαι Μιχαηλίδη Στην ομάδα που δουλεύει ο γιος σου ζητάς να δοθούν χρήματα .Εάν φύγει ο γιος σου όπως τότε με τους Καπετάνιους θα συνεχίζεις να ζητάς ή θα γίνεις πολέμιος της Κοζάνης όπως και τότε ;

  • Είσαι τραγικός Κυριάκο Αλλά ας πρόσεχαν κι αυτοί που σε ακολούθησαν ως σύμβουλοι αλλά κι αυτοί που σε ψήφισαν για να κάθεσαι και να λες τέτοια αίσχη

  • Πόσο συμφεράτος πόσο τραγικός Μου προκαλεί θλίψη κι αγανάκτηση Πόσο ηλίθια ήμουν που τον πίστεψα και τον στήριξα

  • Μαλούτας Μιχαηλίδης σημανδρακος βάλθηκα ναι μία με το καινούργιο νοσοκομείο μία με την κοτσάνα που πέταξε το ένα Μιχαηλίδης όχι μόνο διαλύσανε το Δήμο Κοζάνης θέλω να διαλύσουν όλη την περιφέρεια. Ρε μα τόσο χάλια…

  • Τέτοιες προτάσεις προσβάλλουν και τους οικονομικούς χορηγούς των ομάδων, που έχουν πολύ περισσότερα έξοδα από την ελεημοσύνη με τα λεφτά των φορολογουμένων.
    Κακομοιριά, ακόμη και στη σκέψη.

  • Κυριε Μιχαηλίδη πλέον φτάνει με το ατομικό σας συμφέρον ελπίζω και αυτοί που σας στήριξαν να κατάλαβαν το λάθος που κάνανε!

  • Μπορει να κέρδισες ατομικα Μιχαηλιδη Αλλα εχασες πολλα στη συνειδηση του Λαου Το κατάλαβες ;Μπορει οι κολακες να σε χαμογελουν και να σου δινουβ το χερι απο πισω σου ομως σου σερνουν χιλια

  • Ασε μας ρε Μιχαηλίδη Μια χαρα εκανες τη δουλεια σου..Ξερεις εσύ.Ετσι για πλακα ξαναβαλε υποψηφιότητα Θα γελασει κι ο καθε πικραμενος

  • η ΠΕΔ αφορά όλους τους δήμους της δυτικής μακεδονίας και όχι μόνο την κοζάνη άρα εάν πρέπει να επιδοτήσει θα πρέπει να δώσει λεφτά σε όλα τα σωματεία όλων των αθλημάτων όλης της περιφέρειας πράγμα αδύνατον!
    από την άλλη είναι δυνατόν η κοζάνη να έχει ανάγκη 5 χιλιάρικα όταν από πίσω υπάρχει η kiefer?
    αλλά ρε παιδιά όχι και μάγκας ο δήμαρχος σερβίων! Ο άνθρωπος που είπε λιποτάκτες τους ανεμβολίαστους και ρεχάγκελ τον Μουσουρούλη!

  • Από τη μιά ο Μιχαηλίδης που όσο είναι ο γιός του στην Κοζάνη δείχνει ενδιαφέρον,όταν δεν είναι εξαφανίζεται.Απο την άλλη ο Ελευθερίου που διαφωνεί αλλά συνάμα λέει ψέμματα ότι τα Σέρβια έχουν μόνο τοπικούς ποδοσφαιριστές και ο προπονητής ακόμη δεν είναι τοπικός.Εκτός εάν το τοπικός το ερμηνεύει όπως τον βολεύει.

  • Κυριάκο καηκες .
    Η Κοζάνη και η ΑΕΠ σε ψήφισε μόνο ; Δεν σε ψήφισαν από άλλες ομάδες ; Δεν υπάρχουν ομάδες από άλλα αθλήματα που παίζουν σε υψηλές κατηγορίες; αλλά εκεί δε δουλεύει ο γιος σου για να δείξεις ενδιαφέρον

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.