Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης  στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης (Φωτογραφίες)

17 Ιανουαρίου 2022
17:57

               Την 17.01.2022 και πρωινές ώρες αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης  επισκέφθηκε όλες τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης  προκειμένου να συνομιλήσουν με τους υπηρετούντες συναδέλφους, να καταγράψουν την υπηρεσιακή καθημερινότητα , να αφουγκραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ταυτόχρονα να  λάβει χώρα παράδοση τριών χιλιάδων (3000) μασκών προσώπου  FFP2 (υψηλής προστασίας) για την κάλυψη αναγκών των συναδέλφων μας ,σε αυτήν την δύσκολη μάχη, που δίνουν κατά της διασποράς των κρουσμάτων κορονοϊού.

            Το παραπάνω προστατευτικό υλικό είναι ευγενική χορηγία  των  εταιρειών A. LOUSIOS POWER, ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε, BΙΕΡ Α.Τ.Ε., ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΙΚΗ Ε.Ε. και του Φαρμακείου του Κυρίου ΔΑΛΛΑ Άγγελου, που αναγνωρίζουν το δύσκολο επικίνδυνο και ανθυγιεινό λειτούργημα που επιτελούμε!!!

           Από πλευράς μας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την ευγενική χορηγία και ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας, ότι θα συνεχίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο  να συνδράμουμε  στις προσπάθειες που καταβάλλονται σε υπηρεσιακό επίπεδο.

2 σχόλια

  • Το θεμα ειναι οτι,απο αυτες οι μισες θα πανε στα σπιτια τους και στους οικειους τους οπως γινεται παντα.Το ιδιο εγινε και με τις απλες χειρουργικες οταν υπηρχε ελλειψη.Ολοι αυτοι ειχαν κι εμεις ψαχναμε σε ολα τα φαρμακεια και τις πληρωναμε 1 euro την καθε μια.Το ιδιο και τωρα.Αλλα θα μου πεις το ιδιο συμβαινει και με τα νοσοκομεια.Τα ειδη πρωτης αναγκης που ειναι για τους ασθενεις πρωτα πανε στα ντουλαπια των υπαλληλων και μετα σου λενε τελειωσαν.Το εχω δει με τα ματια μου.ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!Δεν υπαρχει παιδεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.